Uitslag Nashbait winactie

De afgelopen twee weken kon je deelnamen aan de winactie die we samen met Nash hebben opgezet. Het prijzenpakket bestond uit maar liefst 20kg Candy Nut Crush boilies uit de Instant Acton range van Nashbait. Deze attractieve boilie heeft een heerlijk romige smaak en bevat Spaans tijgernotenmeel en de originele Scopex no 1 flavour. De 'washed out' look is ook ideaal voor drukbeviste wateren waar felle aaskleurtjes genegeerd worden.

Je maakte kans op het volgende aaspakket:

  • 10 kg Candy Nut Crush 15mm
  • 10 kg Candy Nut Crush 20mm
  • 2 potjes Candy Nut Crush pop-ups 15mm 

 

Winnaar 

Jullie hebben massaal aan deze prijsvraag en het antwoord op de prijsvraag was natuurlijk "de originele Scopex no 1 flavour". Uit alle goede antwoorden hebben de Nash boys de volgende winnaar geloot: Johan Boer. 

Johan, van harte gefeliciteerd met deze gave prijs! Wij nemen contact met je op via het door jouw opgegeven e-mail adres. Wij wensen je veel visplezier en zijn er van overtuigd dat de Candy Nut Crush boilies je veel mooie vissen gaan opleveren.

Deze keer niet gewonnen? Zorg dan dat je CarpFeeling goed in de gaten houd, want we gaan binnenkort nog een supervette Nash prijs verloten ;)

 

Nash Candy Nut Crush

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.