Uitslag: Win een midweek vissen op de Ronde Bleek!

De afgelopen twee weken heb je mee kunnen spelen met de gave winactie van De Ronde Bleek. Honderden mensen hebben meegedaan aan deze actie en wilden graag een midweek vissen op dit prachtige en uitdagende water in het Brabantse land. Uit al die namen hebben we een gelukkige winnaar geloot. Verderop lees je wie deze winnaar is geworden.

Wist je trouwens dat de mannen van De Ronde Bleek nooit stil zitten? Ook in deze winterperiode wordt er volop onderhoud gepleegd aan het water en de omgeving. Zo is er de afgelopen weken flink gesnoeid en zijn er obstakels verwijderd onder water. Hierdoor zijn niet alleen potentieel gevaarlijke hindernissen verwijderd, maar ook prachtige nieuw te bevissen stekjes vrijgekomen en ontdekt! 

Een van de prachtige bewoners van De Ronde BleekEen van de prachtige bewoners van De Ronde Bleek

Goed, jullie zijn inmiddels natuurlijk reuze benieuwd wie die mooie stekjes kan gaan bevissen en prachtige karpers mag gaan vangen. We zullen jullie dan ook niet langer in spanning houden. De winnaar van deze actie is Dennie Wessels! Dennie, van harte gefeliciteerd met je gewonnen prijs. We nemen contact met je op om de verdere administratie in orde te maken.

We willen hierbij nogmaals De Ronde Bleek bedanken voor het beschikbaar stellen van deze mooie prijs.

Niet gewonnen maar zou je het water toch eens willen bevissen? Dat kan! Het is mogelijk om jouw eigen sessie op het water te boeken middels de website van De Ronde Bleek. Surf naar www.derondebleek.nl en reserveer nu!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.