Uitslag winactie Hengelsport en botenbeurs 2016

Van 2 tot 4 december vind weer weer de Hengelsport- en Botenbeurs plaats in Utrecht. De vijftiende editie belooft een heus spektakel te worden. Van de organisatie mochten wij enkele vrijkaarten verloten. De hele week kon je meedoen door ons bericht op facebook te liken en natuurlijk de fanpages van ons en CarpSquare. Vandaag maken we zoals beloofd de vijf winnaars bekend.

Uit alle likes die aan de voorwaarden voldeden hebben we zojuist 5 winnaars volledig willekeurig getrokken. De volgende 5 namen kwamen hieruit naar voren:

Wij feliciteren de winnaars en wensen hun een leuke beurs toe. De winnaars kunnen contact met ons op nemen via een privé bericht op facebook zodat we hun de kaarten kunnen toesturen.

Met een oppervlakte van 4.000 m2 is CarpSquare een beurs binnen een beurs

De Hengelsportbeurs 2016 op 2, 3 en 4 december, nog net voor Sinterklaas – be there!

Website: www.hengelsportbeurzen.nl
Facebook: www.facebook.com/hengelsportbeurs
Waar: Jaarbeurs Utrecht, Van Zijstweg 21, 3521 AB (P3)
Openingstijden: elke dag van 10.00 tot 17.00 uur

Facts:

  • Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis, klik hier
  • 160 internationale hengelsportbedrijven
  • 20.000 m² beursoppervlak
  • Grootste hengelsportbeurs van Europa

Wij bedanken DRT Events voor het beschikbaar stellen van de kaarten.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.