Uitslag winactie RCG Tarbo Comfort Small

Twee weken geleden lanceerden we weer een vette Like & Winactie in samenwerking met RCG Carp Gear. Op onze Facebookpagina maakte je namelijk kans op een gave RCG Tarbo Compact Small stretcher met een waarde van maar liefst 139 euro! Vandaag mogen we de winnaar bekend maken op onze website.

Wat kon je winnen?

De Tarbo Comfort Small stretcher van RCG is een erg comfortabele stretcher met een zacht topdeel. Dankzij het met fleece bekleedde foam slaap je als een roos. Het middendeel van deze stretcher is voorzien van een lendensysteem voor extra ondersteuning en dankzij het lichtgewicht aluminium frame is hij niet alleen stevig, maar ook eenvoudig te tillen.

De stretcher weeg slechts 8,7 kg en heeft een afmeting van 200 (l) x 80 (b) x 31-41 (h). Dankzij de 8 verstelbare voeten met modderpoten staat hij altijd stabiel.

And the winner is!

Hoewel veel mensen hebben meegedaan aan de winactie kunnen we natuurlijk maar één winnaar gelukkig maken. Dat is Dennis Vastre! Gefeliciteerd Dennis! Neem even contact met ons op, dan lig jij binnenkort weer heerlijk op deze nieuwe stretcher.

Vandaag niet gewonnen? Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor meer winacties.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.