Waag een gokje en win vette prijzen

Een aantal weken geleden ontving ik aan mijn deur twee pakketjes van onze sponsor Shimano. Na het zetten van een krabbeltje wist ik niet hoe snel ik één van de twee dozen open moest scheuren om te kijken wat er deze keer in zat. De dozen zaten vol met alle nieuwe producten van de Crave boilie, wat end game materiaal van ACE en een Shimano cap en pen. Deze dozen waren bedoeld om te verloten onder onze bezoekers. Jullie dus!

Zoals je inmiddels al wel een beetje van ons gewend bent moet je hier wel weer wat voor doen, en deze keer is de opdracht heel erg simpel. We gaan deze week één van de twee dozen verloten en je hoeft er alleen maar een gokje voor te wagen. Veel simpeler kan het niet dacht ik zo.Wat kun je precies winnen?

Wanneer je meedoet aan deze actie maak je kans op het volgende prijzenpakket:

1 kg 'Terry Hearn The Crave boilies' (15 mm)
Een potje The Crave 15 mm pop-ups + Een potje The Crave Fluro 15 mm pop-ups
Een flesje The Crave Liquid Attractant en Hookbait dip
1 klos ACE Velocity 0,37 mm Carp monofilament (900 meter)
ACE Leadclips, swivels, hair extenders, baiting needle en een strip-eaze
Shimano Cap en balpenWat moet je er voor doen

Zoals eerder gezegd is de opdracht heel simpel en waarschijnlijk kent iedereen het van bijvoorbeeld de kermis. We hebben namelijk een glazen vaas gevuld met boilies, en aan jou de schone taak te gokken hoeveel boilies hier in zitten. Voor de mensen die hun kansen willen vergroten. De vaas is 30 cm hoog, de diameter onder is 8 en boven 15 cm.


Hoeveel boilies zitten er in deze vaas

Heb jij het gevoel dat jij precies weet hoeveel boilies er in de vaas zitten of wil jij gewoon een gokje wagen? Laat dan het getal achter in een comment onder dit artikel en wie weet kunnen we jou blij maken met deze fantastische prijzen! Heel erg veel succes allemaal en ik wil Shimano wederom bedanken voor het beschikbaar stellen van deze top prijs.

Deze actie loopt tot 19-05-2013. Volgende week zullen we de winnaar bekend maken.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.