We hebben een winnaar!

Het is alweer meer dan een week geleden dat we op het idee kwamen om een vaas te vullen met boilies en jullie te laten raden hoeveel het er precies waren. Een erg gemakkelijke opdracht waar iedereen aan mee kan doen. We geven namelijk graag leuke prijzen weg aan onze vaste bezoekers. Gelukkig voor ons hebben wij sponsors die hier graag aan mee werken.


Bij het vullen van de vaas heb ik mij er over lopen verbazen hoeveel knikkers er nu werkelijk in konden. Voor de rekenwonders onder ons hebben we de maten van de vaas doorgegeven zodat je een redelijk goede schatting kon maken. 

Van het grote aantal mensen dat een gokje heeft gewaagd zaten er aardig wat in de buurt. Er was zelfs iemand die het exacte aantal wist te raden. Het aantal boilies dat we in de vaas kwijt konden waren er precies 269. Degene die het precies bij het juiste eind heeft is Joachim Laurens


Wat een prachtige prijzen!

Van harte gefeliciteerd Joachim. Wij nemen deze week contact met je op en zorgen er voor dat het complete prijzenpakket zo spoedig mogelijk jouw kant op komt. Naast alle deelnemers wil ik onze sponsors Shimano, ACE en Dynamite Baits bedanken voor het beschikbaar stellen van deze fantastische prijs!!

Volgende week zullen we weer een soortgelijke actie starten. Voor de mensen die deze keer misgrepen, volgende week heb je weer een kans!!

Link: www.dynamitebaits.com, www.fish.shimano-eu.com, www.acecarp.com

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.