Wie zoet 'liked' krijgt lekkers

De nachten worden kort en het kwik daalt gestaag. Wanneer de Sint terug kijkt is zijn jaar meer dan geslaagd. Veel grote vissen vonden de weg naar mijn net. Vooral in het zonnige Frankrijk was het elke keer weer dikke pret. Etang La Saussaie was helemaal een verhaal apart. Dit is echt een water naar mijn hart. Prachtige vissen en een mooie natuur. Bovendien is het vissen er niet eens erg duur.

Carping Adventures is het bedrijf waar deze vakantie is te boeken. Erg lang voor een leuk cadeau hoeft de Sint dus niet te zoeken. Voor de vrienden van CarpFeeling is het dus feest. Omdat ook hier de Sint weer is geweest.


Je leest het goed, de Sint heeft een leuk cadeau voor jouw in het verschiet. Een weekje vissen op het prachtige Etang La Saussaie voor twee personenen is wat hij je biedt. Vanzelfsprekend moet je hier wel iets voor doen. We hebben het namelijk over een heleboel poen. 


Het schitterende Etang La Saussaie

Om kans te maken op deze prachtige prijs, surf je even naar de fanpagina van Carping Adventures en klik op de 'vind ik leuk' knop. Bij het bereiken van 1500 likes verloten we deze prachtige prijs dus waar wacht je nog op!!

Op 5 december zullen we uit alle fans deze prachtige prijs verloten. Heel veel succes en voor dit jaar geen kruid, maar tijgernoten!


Klik hier om naar de fanpage van Carping Adventures te gaan en mee te doen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.