Win 20kg Nash boilies!

In samenwerking met Nash hebben we een gave winactie voor je opgezet. Jij maakt nu namelijk kans op maar liefst 20kg Candy Nut Crush boilies uit de Instant Acton range van Nashbait. Deze attractieve boilie heeft een heerlijk romige smaak en bevat Spaans tijgernotenmeel en de originele Scopex no 1 flavour. De 'washed out' look is ook ideaal voor drukbeviste wateren waar felle aaskleurtjes genegeerd worden.

Je maakt kans op het volgende aaspakket:

  • 10 kg Candy Nut Crush 15mm
  • 10 kg Candy Nut Crush 20mm
  • 2 potjes Candy Nut Crush pop-ups 15mm 

Meedoen aan de actie is eenvoudig. Klik op de onderstaande link om naar de actiepagina te gaan, geef antwoord op de prijsvraag en je speelt automatisch mee. Op maandag 17 juli 2017 maken we de winnaar van het aaspakket bekend op onze website.

Klik hier om mee te doen aan de winactie

 

 Nash Candy Nut Crush

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.