Win de laatste vrijkaarten voor de CARP 2014

Nog minder dan een week en dan is het weer tijd voor de beurs der beurzen. Juist, de CARP ZWOLLE 2014 staat voor de deur en traditiegetrouw gaan wij weer strooien met vrijkaarten. De organisatie van de CARP ZWOLLE heeft voor de bezoekers van CarpFeeling namelijk 20 kaarten beschikbaar gesteld. Van deze kaarten gaan wij er vandaag 10 weggeven.

Natuurlijk moet je hier wel iets voor doen. We hebben namelijk een mooie foto van Mick Paine (de organisator van de beurs)weten te onderscheppen. Deze foto hebben we flink bewerkt en aan jou de schone taak de tien verschillen er tussenuit te halen.


Origineel


Bewerkt


Heb jij de tien verschillen gevonden? Voer ze dan in, in het onderstaande formulier en maak kans op een set van twee vrijkaarten. Heel erg veel succes!!

Deelname is niet meer mogelijk

Woensdag 05-02-2013 maken we de vijf winnaars bekend en verloten we de overige 10 kaarten. Heel erg veel succes allemaal en Mick, bedankt voor de kaarten!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.