Win een CarpFeeling kledingpakket!

Een week geleden lanceerden we onze gloednieuwe webshop en de reacties van onze eerste klanten zijn lovend. Om dat te vieren maak je deze week kans op een gaaf kledingpakket dat je zelf mag samenstellen uit de artikelen in onze shop. En meespelen is simpel, dus let goed op ;)

Wat kun je winnen?

De winnaar ontvangt een kledingpakket dat je zelf mag samenstellen uit onze webshop! De kleding die we beschikbaar stellen is als volgt:

  • 1 Hoodie naar keuze
  • 1 Shirt naar keuze
  • 1 Mok naar keuze

Deze gave prijs heeft een waarde van 53,40


Je mag het kledingpakket zelf samenstellen. Het getoonde pakket is slechts een voorbeeld.

Wat moet je doen?

Meespelen is simpel. Om kans te maken op deze prijs geef je een antwoord op de volgende vraag: 

"Welk oud CarpFeeling ontwerp is in een nieuwe jas gestoken?"

Het antwoord op deze vraag is te vinden in onze webshop. Volgende week zondag (26 september) maken we de winnaar bekend op onze website. Succes!

Stuur je antwoord in

Ik wil graag op de hoogte blijven van het laatste karpernieuws

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.