Win een CarpFeeling kledingpakket!

De Sinterklaasgekte is tot een einde gekomen en de goedheiligman is samen met zijn kompanen onderweg terug naar huis. Hoewel het niet lang zal duren voor de kerstman zijn bellen zal laten rinkelen, gaan we eerst bij CarpFeeling nog even door met het weggeven van kado's. Wij hebben namelijk weer een leuke prijsvraag voor je klaar staan op onze website!

Door antwoord te geven op de prijsvraag maak je kans op het onderstaande CarpFeeling kledingpakket t.w.v. € 64,80. 

Onder de deelnemers verloten we één CF kledingpakket. Meedoen kan via het onderstaande antwoordformulier. Deelname is mogelijk tot en met maandag 11 december 2017. Op dinsdag 12 december maken we de winnaar bekend op onze website. Succes!

Win een CarpFeeling kledingpakket

Geeft antwoord op de volgende vraag:

- Hoeveel verschillende designs hoodies verkopen we in de CF webshop?

Ik wil graag op de hoogte blijven van het laatste karpernieuws

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.