Win een luxe Carp-Porter stoel

Als ik het Engelse merk Carp-Porter benoem zullen veel vissers dit direct associëren met de oerdegelijke trolleys waar veel karpervissers hun vismateriaal mee verplaatsen. Naast trolleys heeft Carp-Porter echter ook een luxe serie bedchairs en stoelen in haar assortiment. Ook dit zijn louter hoge kwaliteitsproducten en wij mogen één van deze topstoelen verloten!
 


Maak kans op een Carp-Porter Fat Boy Comfi Lightweight Armchair t.w.v. €127,-

 


De prijs

De stoel waar het allemaal om draait is de ‘Fat Boy Comfi Lightweight Armchair’, het paradepaardje onder de Carp-Porter stoelen! In het filmpje (klik hier voor het filmpje) toont Kevin Diederen je de luxe waar deze stoel over beschikt. Deze prachtige prijs vertegenwoordigt een waarde van maar liefst € 127,-
 Zit jij binnenkort als een koning op zijn troon aan de waterkant? Het kan maar zo, als je meedoet aan deze actie! Vermeld in het onderstaande reactieveld waarom juist jij die stoel moet winnen. Over exact een week zullen wij uit de inzendingen de winnaar kiezen! 

Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door Carp-PorterKorda.


Auteur: Frank Avezaat

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.