Win een prijzenpakket van Korda!

Het is alweer even geleden dat we er een leuke prijsvraag tegenaan hebben gegooid, maar vanaf vandaag maak je weer kans op een gaaf prijzenpakket, ditmaal beschikbaar gesteld door onze vrienden van Korda.

Zoals we gewend zijn van Korda blijven ze innovatief en zo zijn er afgelopen zomer ook weer een paar leuke producten aan het assortiment toegevoegd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de nieuwe ‘Touchdown’ lijn, de ‘tungsten anti tangle sleeves’, de ‘dark matter heavy braided hooklink’ en natuurlijk de nieuwste haak uit het assortiment; de ‘Krank’.

De ‘Krank’ kenmerkt zich door een extra brede haakbocht, een naar binnen staande haakpunt en een gekromde offset haaksteel. Dit maakt de haak perfect voor rigs als een KD, maar ook de eenvoudige knotless knot. Het resultaat is een haak die meer vissen prikt en landt. De ‘Krank’ staat centraal bij deze prijsvraag, want we willen van jullie een antwoord op de volgende vraag:

Wie is de bedenker van de Korda Krank haak?

A • Danny Fairbrass
B • Ali Hamidi
C • Tom Dove

Stuur jouw antwoord (A,B,C) in een reactie op dit artikel. Deelnemen kan tot en met dinsdag 11 november 2014. Op woensdag 12 november 2014 zullen wij uit de goede inzendingen een winnaar selecteren.


De nieuwste haak uit het assortiment; de ‘Krank’

Prijzenpakket

De winnaar ontvangt van ons een supergaaf prijzenpakket, bestaande uit:

 


• Een Korda t-shirt (gesigneerd door Ali Hamidi & Darrel Peck)
• Boek: The complete guide to Holiday Carp Fishing (gesigneerd door Ali Hamidi & Darrel Peck)
• Boek: Ali Hamidi’s carp fishing masterclass (gesigneerd door Ali Hamidi & Darrel Peck)

Succes!

Prijzen zijn beschikbaar gesteld door: Korda Thinking Tackle

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.