Win een set Quick Release Adapters

Goed nieuws voor de liefhebbers van custom en tarty producten. In samenwerking met M2 Bait and Tackle mogen we een set van hun quick release adapters weggeven. Dit is een nieuw product waar je misschien al eens iets over gelezen hebt in één van onze artikelen. Benieuwd wat je moet doen om deze set te winnen en waar hij precies uit bestaat? Lees dan snel verder.

Eigen ontwerp

De nieuwe quick release adapters van M2 Bait and Tackle zijn door hen ontwikkeld en komen voort uit een samenwerking met T.ART Products. Deze handige quick release adapters zijn voorzien van enkele handige features en verkrijgbaar in volledig RVS en zwart geanodiseerd aluminium. Beide versies bevatten een RVS insert.

Eén van de features is dat er een hanger aansluiting op de adapter zit, waardoor je geen hockeystick nodig hebt onder je beetmelder. Het hangerdraad is geschikt voor de meeste hangers op de markt. Je kunt direct ook zien of je de insert van de quick release adapter goed hebt uitgelijnd. 

De Quick Release Adapter met insert en vette Monkey Climber sticker

De ronde knop van de quick release adapter heeft extra grip aan de zijkant. Hierdoor kan je de insert zonder al te veel moeite goed vastdraaien. Ook heeft de ronde knop een uitsparing om op een later moment een sticker, bijv. van buttslaps en stickers toe te voegen. 

De insert is zo ontworpen dat je de beetmelder per 1/8e kunt uitlijnen op de adapter. Ook is het ontwerp van de insert zo bedacht dat je deze ook niet makkelijk kwijt kunt raken. Zelfs als de knop niet helemaal vastzit valt de insert er niet zomaar uit. 

De zwart geanoniseerde aluminium editie van de quick release adapter op een buzzerbar
De zwart geanoniseerde aluminium editie van de quick release adapter op een buzzerbar

Wat kan je winnen?

In samenwerking met M2 Bait and Tackle geven we dus een prachtig setje aan quick release adapters weg. Deze set bestaat uit de onderstaande producten:

Deze set vertegenwoordigt een totaal bedrag van €67,95

Wat moet je doen?

Meespelen voor deze gave prijs is heel eenvoudig, maar hierbij is wel een Facebookaccount noodzakelijk. Dit zijn de stappen:

  1. Like dit bericht op onze Facebookpagina
  2. Like de Facebookpagina van CarpFeeling
  3. Like de Facebookpagina van M2 Bait and Tackle

Op maandag 28 december 2020 maken we de winnaar bekend op onze website en Facebookpagina. Succes!

Win een set quick release adapters van M2 Bait and Tackle

Benieuwd naar meer gave producten van M2 Bait and Tackle? Check dan zeker hun website: www.m2baitandtackle.com

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.