Win kaarten voor de Carp Zwolle 2012

Traditiegetrouw strooien we vlak voor de Carp Zwolle met vrijkaarten. Na een telefoontje met Mick Paine - de organisator van de Carp Zwolle - kregen we voor deze editie de beschikking over 10 kaartjes. Zowel deze, als volgende week zullen we deze kaarten verdelen onder onze strijdlustige bezoekers.

Uit de inzendingen van deze week zullen we twee winnaars bekend maken. Deze winnaars gaan er beide vandoor met twee vrijkaarten voor de grootste karperbeurs van Nederland.


Wil jij kans maken op vrijkaarten voor de Carp Zwolle 2012?

Wat moet je voor deze kaarten doen? De opdracht is eigenlijk vrij simpel. Na een paar uurtjes knip en plakwerk hebben we precies tien vis-gerelateerde spreekwoorden / gezegdes verwerkt in de onderstaande afbeelding. Weet jij ze alle tien te vinden, dan maak jij kans op twee vrijkaarten.


Klik op de afbeelding om hem te vergroten

Heb jij alle spreekwoorden gevonden? Vul ze dan samen met je naam, e-mailadres en de antwoorden in in het onderstaande formulier. We zullen volgende week de winnaars bekend maken.

Mick Paine, bedankt voor het beschikbaar stellen van deze kaarten! Heel veel succes allemaal!


[usercontrol: ~/Applications/Contact/Contact.ascx]

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.