Win prijzen met BDS Baits

Op aasgebied is de laatste jaren door de velen fabrikanten flink voortgeborduurd om een zo attractief mogelijk aas te creëren. Een van die spelers is het Nederlandse BDS Baits van Alexander van Huis. In het gamma van BDS Baits zitten enkele interessante producten als boilies, pop-ups,liquids, partikels, sticks en boiliemixen. Een nieuw product in het gamma is de zogenaamde Magic Plus range. Een speciale boilie met meerdere attractieve laagjes om karper nog meer te triggeren om je aasje op te nemen. In dit artikel alle ins en outs omtrent dit nieuwe en innovatieve product!


De Magic Plus boilies zijn een stukje handwerk. Wanneer de binnenkern is afgedraaid krijgt de boilie een speciaal door BDS ontwikkeld bindmiddel. Vervolgens wordt het handmatig een dun laagje om de boilie heen gekneed. In dit laagje zit deels de gebruikte basismix aangevuld met aminozuren, enzymen en andere wateroplosbare ingrediënten. Wanneer de boilie is uitgehard wordt de boilie weer voorzien van een het bindmiddel waar nu ook aminol aan toe is gevoegd. Dit proces herhaald zich maar liefs 4 maal waardoor meerdere dunne en attractieve buitenlaagjes om de kern worden gedraaid.


De Magic Plus boilies zijn verkrijgbaar in meerdere smaken

De grootste noviteit van deze boilies is het speciale bindmiddel. Dit bindmiddel zorgt er namelijk voor dat na verloop van tijd de laagjes beetje bij beetje los laten waardoor attraktoren over een langere tijdsduur worden verspreid. Doordat de boilie  deeltjes loslaat worden de smaak- en reukreceptoren van de karper getriggert. Ook is het zo dat de laagjes die na verloop van tijd loslaten van de boilie zwaarder zijn dan water waardoor kleine voerplekjes worden gecreëerd. Klinkt leuk allemaal maar hoelang blijven deze boilies dan intact? De Magic Plus boilies zullen in 8 uur tijd hun laagjes blijven afgeven. Na deze 8 uur zal de binnenkern van de boilie (in principe een kleinere boilie) zichtbaar worden. Het is dus niet zo dat de boilies na verloop van tijd geheel uit elkaar zullen vallen. Een geruststelling voor de vissers onder ons die graag hun aas minimaal 24 uur willen laten liggen.


De Magic Plus boilies worden geleverd in potjes..


Magic Float Up

De Magic Plus boilies worden verkocht in hersluitbare potjes en kosten 6.75 euro per potje wat mijn inziens niet duur is als we kijken naar het intensieve productieproces. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere smaken en in diverse diameters zodat ze voor velen van ons interessant worden. Naast de Magic Plus boilies zijn er ook speciale pop-ups ( Magic Float Up) ontwikkeld die werken op het zelfde principe. Echter is het drijfvermogen van de pop-ups gewoon hetzelfde gebleven. Dit komt doordat om de fluor pop-ups een speciaal ultra oplosbaar laagje is gecreëerd. De prijs voor een potje van deze Magic Float Up pop-upjes ligt op 6.50 euro. De Magic range kan worden bijgestaan door speciale dips zoals bijvoorbeeld de Magic Green Shrek Gel om je aasje nog meer attractie mee te geven. De prijs voor deze gel is 6.00 euro voor een potje van 150 ml.


Pellet Sticks van BDS Baits


Pellet Sticks

Naast de Magic Plus range heeft BDS Baits nog meer interessante producten in het assortiment. Een daarvan zal ik eruit pikken en dat zijn de Pellet Sticks. Sticks zijn hot! De afgelopen jaren hebben steeds meer vissers sticks gevonden en blijft het een effectief middel te zijn om vis op je plek te krijgen. BDS Baits levert hoogaardige sticks van ,zoals al hun producten, natuurlijke ingrediënten. Ze zijn 2cm lang en een 0.8 cm dik. De oplostijd bedraagt een 10 minuten. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere smaken en zaken als de oplostijd of de ingrediënten van de sticks is bespreekbaar! Wil je dus een pellet stick die minder snel oplost of met jouw gekozen ingredienten dan is dat mogelijk! De prijs voor een liter Pellet Sticks ligt overigens op een 3 euro!


Prijsvraag

Mocht je benieuwd geworden zijn naar de producten van BDS Baits dan kunnen we je wellicht blij gaan maken. We hebben namelijk in samenwerking met BDS Baits een leuke prijsvraag verzonnen zodat je kans kan maken op een prijzenpakket met daarin diverse producten uit de range van BDS Baits. De vraag is als volgt:

• In hoeveel smaken zijn de Magic Floating Up pop-ups van BDS Baits verkrijgbaar?

 

Weet jij het goede antwoord? Schroom je niet en stuur je antwoord naar ons toe! Dit kan door het antwoord in te vullen in het onderstaande formulier. Wellicht ligt het prijzenpakket binnenkort wel bij jouw op de deurmat!
 


Ga jij met het BDS Baits prijzenpakket er van door?

 


[usercontrol: ~/Applications/Contact/Contact.ascx]
 Uit alle goede inzendingen zal een winnaar worden getrokken die we volgende week bekend maken. Heel veel succes!
 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.