Win vrijkaarten CARP ZWOLLE 2014 deel 3

Woensdag 5 februari hebben we jullie weer flink aan het werk gezet. De opdracht was vrij simpel. Wat zeg ik, het was zelfs leuk om te doen. We hebben namelijk een leuke foto van de CARP ZWOLLE gepakt en deze even flink door photoshop getrokken. Het was aan jou om te kijken welke (tien) verschillen je kon vinden tussen het origineel en de bewerkte foto. Wist jij deze verschillen te vinden, dan maakte je kans op een setje vrijkaarten voor de CARP ZWOLLE 2014.

Net als vorige keer zijn we weer overladen met (goede) inzendingen. Toch was goed te merken dat hij deze keer een stuk lastiger was. Hier is natuurlijk niets mis mee. Je moet er namelijk wel iets voor doen.

Uit alle goede inzendingen hebben we weer vijf gelukkige winnaars getrokken. Deze winnaars zijn: Wouter Schrijver, Maik Raamsman, Wim de Bruin, Michelle Wagner en Mack Bosch. Van harte gefeliciteerd met deze prachtige prijs. De vrijkaarten zijn gisteren verstuurd zodat jullie ook vandaag gebruik kunnen maken van de kaarten.

Aangezien het oplossen van de puzzel deze keer een stuk lastig was leek het mij leuk de oplossing hieronder te plaatsen. Dit voor het geval dat je er een aantal over het hoofd hebt gezien.


Heb jij alle verschillen gevonden?


Allemaal bedankt voor het meespelen. Heel erg veel plezier op de beurs!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.