Maak elke dag kans op twee vrijkaarten voor Carp Square

Over iets minder dan twee weken is het zover, en openen de deuren van de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht zich voor de 4e editie. Deze najaarsbeurs wordt ieder jaar groter, beter en gezelliger. Met een speciale afdeling voor de karpervisser - genaamd Carp Square - mag jij dit festijn niet missen!

Heb jij even geluk!! Vanaf vandaag maak je namelijk iedere dag kans op een setje vrijkaarten t.w.v. € 26,-. Ben jij van plan deze beurs te bezoeken, lees dan snel verder!

Hoe kan ik de vrijkaarten winnen?

Wat moet je doen om kans te maken op een setje vrijkaarten? Het is eigenlijk heel erg simpel. Surf naar de Facebook pagina van CarpFeeling ( klik hier om onze fanpage te bezoeken ) en like onze fanpage. Wanneer je hetzelfde doet met de fanpagina van Carp Square ( klik hier om de fanpage van Carp Square te bezoeken ) speel jij automatisch mee!

Win Vrijkaarten

Elke dag een winnaar

Morgen zullen wij onder alle deelnemers de eerste winnaar bekend maken. Dit doen wij op onze Facebook pagina. Vanaf dan zullen wij tien dagen lang (!) iedere dag een nieuwe winnaar bekend maken. Hou onze fanpage dus in de gaten!

1. Like onze fanpage ( klik hier )
2. Like de fanpage van Carp Square ( klik hier )
3. Wacht rustig af! Wij maken iedere dag een winnaar bekend op onze fanpage

Link: www.carpsquare.nl

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.