Win vrijkaarten voor Carp Zwolle 2017

Nog net iets meer dan drie weken en dan gaan de deuren weer open van de grootste karperbeurs van Europa. Dit is natuurlijk Carp Zwolle. Aangezien onze hobby al duur genoeg is gaan wij weer enkele kaarten weg te geven. Dat scheelt je toch maar weer gauw een slordige 25 euro die je dus kunt uitgeven aan allerlei spulletjes op de beurs!

Heb je geen zin om mee te doen aan onze actie, maar je wilt wel zeker zijn van toegangskaarten? Dan kan je natuurlijk ook kaarten online bestellen op de site van Carp Zwolle. Dit scheelt je ook nog eens € 2,34 en je maakt tevens kans op een visreis

Wat moet je doen?

Deze keer willen we ook de mensen die niet meedoen aan social media een kans geven. Dus hebben we eens een foto uit ons archief opgeduikeld en deze eens wat bewerkt met een gum. Je snapt hem al natuurlijk, het is een 'zoek de verschillen' geworden. Zoek de vijf verschillen en geef ze door middels het antwoordformulier hier beneden. Wij loten uit de goede inzendingen drie winnaars die allemaal twee vrijkaarten krijgen. Vrijdag 27 januari maken we de prijswinnaars bekend op onze site. Veel succes en kom natuurlijk eens langs op onze stand als je op Carp Zwolle bent.

De originele foto

De bewerkte foto

Ik wil graag op de hoogte blijven van het laatste karpernieuws

 

De kaarten zijn beschikbaar gesteld door de organisatie van Carp Zwolle.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.