Win vrijkaarten voor CARP ZWOLLE 2015

Veel mensen hebben er lang op zitten wachten, maar over iets minder dan drie weken is het dan eindelijk zover. De beurs der beurzen, de crème de la crème op het gebied van karpervissen, het neusje van de zalm... Ik heb het natuurlijk over CARP ZWOLLE. De grootste karperbeurs van Europa.

Een fantastische evenement die vele van ons weer heel veel geld gaat kosten. Aangezien wij de lulligste niet zijn, willen we je helpen deze kosten een klein beetje te drukken. Wij geven namelijk 5 mensen een setje van 2 vrijkaarten weg. Hiermee bespaar je al snel €25,-. Dat is toch weer zo'n 2,5 kg boilies, 2 klosjes onderlijnmateriaal of 5 zakjes haken...

Wat moet je hiervoor doen?

Zoals je misschien al wel een beetje van ons gewend bent moet je hier wel iets voor doen. We kunnen natuurlijk niet zomaar gaan strooien met vrijkaarten. Gelukkig is de opdracht niet heel vervelend. Je hoeft alleen maar een puzzel op te lossen. Een heuse CARP ZWOLLE puzzel (voor kinderen vanaf 5 jaar). Moet te doen zijn toch?

Hieronder zie je de puzzel zoals hij er uit moet komen te zien. Daaronder vind je de stukjes door elkaar gehusseld. Deze hebben ieder een nummer. Het is zaak de nummers in de juiste volgorde te zetten. Je begint linksboven en werkt de puzzel af tot je rechts onder eindigd. Deze volgorde van cijfers zet je onder het artikel in een Facebook comment.

De originele CARP ZWOLLE puzzel
De originele CARP ZWOLLE puzzel
Foto: Erwin van Hensbergen
Los de puzzel op en maak kans op vrijkaarten voor CARP ZWOLLE 2015
Los de puzzel op en maak kans op vrijkaarten voor CARP ZWOLLE 2015
Foto: Erwin van Hensbergen

Heb jij de puzzel opgelost?

Zo, dat was niet zo heel erg moeilijk toch? Nu je de oplossing hebt plaats je de cijfers in een comment onder dit artikel. Mocht het zijn dat je geen Facebook account hebt kun je de oplossing ook inzenden via ons contact formulier. Uit alle correcte inzendingen kiezen wij een winnaar. Deze winnaar wordt volgende week zondag (25-01-2015) bekent gemaakt. 

Heel erg veel succes allemaal!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.