Win vrijkaarten voor de Carpsquare

Nog 26 dagen en dat opent de Jaarbeurshallen in Utrecht haar deuren voor de Carpsquare 2012. Een hagelnieuwe karperbeurs waar je je als karpervisser geen minuut hoeft te vervelen. Vele grote merken, nieuwe producten, koopjes en deskundig advies verdeeld over 4000m2. 

Omdat een bezoekje aan een beurs toch een aanslag kan zijn op je portemonnee hebben we besloten jullie tegemoet te komen met vrijkaarten. Het is immers een dure tijd ... 


We hebben 6 setjes van 2 vrijkaarten die we maar wat graag verdelen onder onze bezoekers. Wat moet je hiervoor doen? Het is eigenlijk heel simpel. Wij willen namelijk van jullie een antwoord op de onderstaande vraag. Dit antwoord is te vinden op de website van Carpsquare (www.carpsquare.nl) .


Vraag: Wie is de organisator van de Carpsquare 2012? 

A: Dirk Scheringa
B: Mick Paine
C: DRT Events
D: Henk Otters
E: Mediafaction

Heb jij het juiste antwoord gevonden? Vul dan het onderstaande forumulier in en wie weet ga jij er vandoor 2 vrijkaarten voor de Carpsquare. Bespaar je toch weer bijna 20 euro!
 


[usercontrol: ~/Applications/Contact/Contact.ascx]
Heel erg veel succes allemaal! Volgende week zullen we de 6 winnaars bekendmaken op de homepage van CarpFeeling. 

Link: www.carpsquare.nl

 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.