Winactie Hengelsport en botenbeurs

Van vrijdag 2 december tot zondag 4 december vind weer de Hengelsport- en botenbeurs plaats in Utrecht. Ook aan ons word natuurlijk weer gedacht en is er een heel plein geweid aan onze hobby. Dit plein word natuurlijk CarpSquare genoemd en zal dit jaar een oppervlakte bestrijken van 4000 m². Zonet voor sinterklaas kan je misschien zelf iets uitzoeken voor in je schoen. Of vervang je de pepernoten door een boilie die je hopelijk die langverwachte winterbak gaat opleveren. 

Heb je nog geen toegangskaarten gekocht dan hebben wij weer een leuke actie voor je. Via Facebook verloten we 5 setjes van twee toegangskaarten die beschikbaar zijn gesteld door DRTEvents. Hou je toch net weer iets extra's in je portemonnee die je kan uitgeven aan visspullen.

Meedoen is super simpel. Like de fanpage van CarpFeeling, CarpSquare en het bericht van de winactie. Niks geen gedeel, reactie verzinnen, tag je vrienden of iets dergelijks. Drie muisklikken en je doet mee, veel makkelijker kan het niet! Volgende week maandag maken we de vijf winnaars bekend via onze Facebook FanPage.

Veel succes alvast! Mocht je niet winnen dan kan je via de site van CarpSquare je tickets ook online bestellen en bespaar je 3 euro. 

Waar: Jaarbeurs Utrecht, Van Zijstweg 21, 3521 AB (P3)
Openingstijden: elke dag van 10.00 tot 17.00 uur

Facts:

  • Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis, klik hier
  • 160 internationale hengelsportbedrijven
  • 20.000 m² beursoppervlak
  • Grootste hengelsportbeurs van Europa

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.