Winactie Rubberbootverhuur.nl

De feestdagen staan weer voor de deur en bij CarpFeeling maken we van de gelegenheid gebruik om weer een cadeautje weg te geven. In samenwerking met rubberbootverhuur.nl geeft CarpFeeling een voucher weg voor een midweek/lang weekend huur van een Zodiac met alle toebehoren!
 


Rubberbootverhuur.nl is dé oplossing voor de watersporters en (karper)vissers die te weinig varen om een eigen boot aan te schaffen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kan je een boot huren voor je (vis)vakantie, een weekendje aan het water of om je nieuwe viswater in kaart te brengen. Rubberbootverhuur.nl maakt enkel gebruik van de beste materialen (Zodiac, Minn Kota, Lowrance, Eagle en Yamaha) zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.
 


Ideaal voor de visser die 'even' een boot nodig heeft
 

Wat kan je winnen?

Rubberbootverhuur.nl stelt een voucher beschikbaar voor de huur van een complete set. Deze set bestaat uit een Zodiac rubberboot, een elektro- of benzinemotor en een dieptemeter (Lowrance of Eagle). Deze voucher is te gebruiken voor een midweek (ma-vr) of lang weekend (vr-ma) huur en vertegenwoordigt een waarde van ongeveer € 150,- De voucher is niet inwisselbaar tijdens de vastgestelde schoolvakanties in Nederland.
 


Goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 


De opgave is eenvoudig. Stuur voor 11 december 2013 jouw meest hilarische/vreemde/opvallende ‘karperfoto’ op middels het onderstaande formulier. De vijf leukste inzendingen worden door ons geselecteerd en dan is het aan de bezoekers om de winnaar te kiezen. Wordt jij verkozen tot winnaar dien je een (kort) verslag schrijven van je bevindingen van deze boot. Dit verslag zal uiteinderlijk geplaatst worden op CarpFeeling.
 


[usercontrol: ~/Applications/PhotoUpload/PhotoUpload.ascx MaxOneUpload=True]


Kijk voor meer informatie op www.rubberbootverhuur.nl

Heel veel succes!

Auteur: Frank Avezaat

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.