Winactie: Wie schmeckt es?

Pineapple, scopex, aardbei, garlic, vismeel en birdfood. Allemaal smaken die al decennia lang worden gebruikt in de karpervisserij. En dat terwijl er nog zoveel leuks (goeds) te verzinnen is. Boiliemeister is op zoek naar zo'n 'unieke smaak' en beloond de winnaar van deze actie met een jaarcontract als testvisser van zijn eigen boilie. Wie wil dat nu niet?

2

Wie schmeckt es?

Iedere karpervisser loopt wel eens met de gedachten rond voor een nieuwe boilie smaak. Denk eens aan pindakaas, kruidenboter of curry. Hier moet de gemiddelde karper toch van likkebaarden? Dat kan bijna niet anders!

Helaas blijft het voor de meeste van ons slechts bij ideeën. Bij Boiliemeister willen we je een kans geven deze frisse suggesties aan ons voor te stellen. Je maakt dan automatisch kans om samen met Boiliemeister deze bol te ontwikkelen. Hoe gaaf is dat? Testvisser van een door jou verzonnen boilie!

Wat moet je hier voor doen?

Wat moet je doen om kans te maken op deze fantastische prijs? Het is eigenlijk heel simpel. Laat in een reactie onder dit bericht, op de Facebook Fanpage van CarpFeeling of Boiliemeister jouw 'smaaksuggestie' achter en je speelt automatisch mee. Je hebt precies twee weken (t/m 08-09-2015) om mee te spelen. 

Finale

Wanneer we alle inzendingen hebben ontvangen maken wij een selectie van de drie beste smaken. Deze smaken staan in de 'grande finale!'. In deze ronde mogen mensen stemmen op hun favoriet. Degene met de meeste stemmen gaat aan de haal met deze eervolle prijs.

Natuurlijk hebben wij ook voor de tweede en derde plaats een prijs in petto. Ook zullen wij onder alle stemmers een prachtige prijs verloten. Kortom, Boiliemeister is flink aan het strooien!

5

Win een jaarcontract als testvisser van je eigen verzonnen boilie!

Laat ons in een reactie weten welke smaak wij aan ons assortiment moeten toevoegen en wie weet vis jij volgend jaar een jaar lang met een door jou ontwikkelde boilie.een jaar lang GRATIS met je eigen verzonnen boilie! 


Deelnemen kan van 25-08-2015 tot en met 08-09-2015. 

Link: www.boiliemeister.nl

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.