Winactie: Win een rol Korda Carp Line

Dit jaar heeft Korda weer een heel scala aan nieuwe producten op de markt gebracht. Een van die producten is de Carp Line, een scherp geprijsde nylon lijn die goed allround kan worden ingezet. De lijn is ontzettend betrouwbaar en sterk op de knopen, dit levert bij andere lijnen nog wel eens problemen op. Mede hierdoor zal de Carp Line ook de veeleisende vissers onder ons aanspreken. De lijn heeft een subgroene kleur en is verkrijgbaar op klossen van 1000 meter in de volgende diameters:

  • 0.28 mm - 8 lb
  • 0.30 mm - 10 lb
  • 0.35 mm - 12 lb
  • 0.40 mm - 15 lb
  • 0.43 mm - 20 lb

CarpFeeling geeft 3 klossen weg!

In samenwerking met Korda geven we 3 klossen Carp Line weg, die we verdelen onder 3 van onze bezoekers. Om kans te maken op één van die klossen hoef je enkel maar de volgende slogan af te maken:

"Met de Carp Line van Korda... "


Laat jouw slogan achter in het reactieveld onder dit artikel. Meedoen kan t/m zaterdag 16 juli. Dan kiezen de mannen van Korda de drie origineelste of leukste slogans uit de inzendingen en op zondag 17 juli maken we de drie winnaars bekend op onze website. De winnaars mogen zelf bepalen welke lijndikte zij willen ontvangen. Be creative!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.