Winnaar Paasactie

Exact een week gelezen was het tweede Paasdag. Traditiegetrouw gaan veel mensen op deze dag met het voltallige gezin op zoek naar eieren. Het leek ons daarom wel leuk dit ook op CarpFeeling te doen. Dus in plaats van in de achtertuin hebben wij 'ergens' in de website een aantal eieren verstopt. Wist jij deze eieren te vinden en de locatie hiervan aan ons door te geven maakte je kans op een fantastisch The Crave boilie pakket (Dynamite Baits) en een hoody na keuze bij www.houseofcarp.nl.


Een leuke opgave voor een regenachtige dag als 1e Paasdag 2013. Hoewel een dagje aan het water leuker is zijn toch veel mensen driftig op zoek gegaan naar de door ons verstopte eieren. Dit was goed te zien aan het aantal inzendingen dat we hebben ontvangen. Uit al deze inzendingen hebben we een winnaar aangewezen, maar voor we hier aan toekomen zullen we jullie eerst vertellen waar de eieren zich bevinden. Dit omdat lang niet iedereen ze wist te vinden.

Het artikel waar de eieren in waren verstopt was het eerste artikel van Frank Avezaat, genaamd 'Tussen zwijgen & Gillen: de eerste keer'. Toch waren er veel mensen goed uitgeslapen want ook in de CarpComic van de dag ervoor was een paasei te zien! Het waren er dus twee! Toch was voor ons één van de twee voldoende om mee te spelen voor de prijzen.


De Paasboilies zaten goed verstopt...

De winnaar van de hoody en het boiliepakket is: Jasper van der Spek

Jasper, van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen zodat je alles voor het mooie weer binnen hebt!

Bedankt voor de vele inzendingen. Heb je deze keer niets gewonnen, houd de website dan nauwlettend in de gaten. We hebben namelijk vaker van dit soort leuke acties. Ook wil ik de sponsors House of Carp en Dynamite Baits bedanken voor het beschikbaar stellen van deze mooie prijzen.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.