Winnaar Wie Schmeckt es?

Vorige maand lanceerde wij in samenwerking met Boiliemeister een actie, waarmee je een unieke boiliesmaak kon inzenden. Na een periode van twee weken werden alle smaken onder de loep gelegd en hebben we een 'short list' samengesteld waar iedereen op kon stemmen. Met die stem maakte je ook nog eens kans op 25 kg boilies.

De smaak die de meeste stemmen wist te verzamelen gaat aan de haal met een jaarcontract als testvisser voor Boiliemeister. Met deze titel op zak krijg je een jaar de tijd om jouw smaak te perfecioneren zodat deze daadwerkelijk verkocht kan worden.

Inmiddels zijn alle stemmen geteld, en we mogen met gepaste trots vertellen dat de smaak van Jurian Posthuma als winnaar uit de bus is gerold. Jurian stelde ons voor om de smaak Tiger & Anijs te ontwikkelen.

Winnaar Actie

De winnaar van onze actie Wie Schmeckt es?

Van harte gefeliciteerd Jurian. Met 130 stemmen heb jij de meeste zieltjes weten te winnen en uit de reacties konden we lezen dat er veel mensen zitten te springen om deze bol eens flink aan de tand te voelen.

Winnaar 25 kg Boilies

Nu hebben wij vandaag ook een tweede winnaar bekend te maken. Dit is namelijk één van de mensen die gestemd heeft op zijn favoriete boilie. Uit alle stemmen hebben wij 'ad random' iemand aangewezen die van ons 25 kg boilies in ontvangst mag nemen.

Winnaar Stemmen

Ook Andy mogen we blij maken met 25 kg boilies van Boiliemeister

Andy Nuberg, jij bent de gelukkige winnaar van deze fantastische prijs. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen zodat ook jij snel aan de slag kunt gaan met onze boilies.

Hartelijk bedankt allemaal voor het stemmen, delen en liken. We houden jullie op de hoogte betreft de ontwikkeling van onze nieuwe boilie Tiger & Anijs.

Link: www.boiliemeister.nl

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.