Winnaars Carp Square België actie

Een week geleden zadelde we jullie op met een leuk doolhof spel waarmee je met de oplossing kans maakte op een setje vrijkaarten Carp Square België. De eerste editie van deze karperbeurs vind zaterdag 23 en zondag 24 maart plaats in de Nekkerhallen in Mechelen. 


We zijn ook deze keer weer overspoeld met jullie inzendingen. Uit alle juiste antwoorden hebben we acht willekeurige namen getrokken. Deze gelukkige winnaars mogen we blij maken met een setje kaarten.

Voor we bij de winnaars komen wil ik eerst het juiste antwoord bekend maken. Wanneer jij het juiste pad wist te vinden kwam je onderweg verschillende letters tegen die samen de tekst Carp Square België maakte. 


Volg de rode lijn


De winnaars zijn:

John Romp
• Niels de Belie
• Richard van Pinxteren
• Jordy Begeman
• Sander Zeegers
• Dayo Steenkist
• Mattis De Boulle
• Michiel Hoeyberghs


Staat jouw naam hier boven, dan zullen we deze week contact met je op nemen en zorgen we ervoor dat de prijzen zo snel mogelijk jouw kant op komen.

Heel erg veel plezier met je prijzen. Ik wil iedereen bedanken voor het meespelen en de organisatie voor het beschikbaar stellen van deze prachtige prijzen. Heb je deze keer niets gewonnen, niet getreurd. Er komen vaker leuke acties voorbij op CarpFeeling.com. 

Link: www.carpsquare.be/nl
 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.