Winnaars van de VIP Tickets CARP ZWOLLE

Vorige week plaatsten wij een puzzel waarmee je met de juiste oplossing kans maakt op een setje VIP Tickets voor CARP ZWOLLE 2015. Met deze VIP Tickets t.w.v. €50,- bespaar je veel geld bij verschillende standhouders, geven je een uur eerder toegang en een gratis natje en een droogje. Een erg leuke prijs als je het mij vraagt!

We mogen 5 mensen blij maken met een setje tickets, en man, wat is er weer massaal gereageerd! Ook deze keer hebben we meer dan 500 inzendingen ontvangen. 

De oplossing

Voor we overgaan tot de bekendmaking van de winnaars laat ik jullie eerst het correcte antwoord weten. Nu heb ik  niet de illusie dat de vraag erg lastig was, aangezien er geen enkel fout antwoord was te bespeuren. Enfin, laten we het officieel houden.

Wanneer je het pad volgde richting de voerstek, kwam je de volgende letters tegen. C.A.R.P.Z.W.O.L.L.E. Oftewel, CARPZWOLLE. Wie had dat kunnen denken!

De oplossing van de puzzel is CARPZWOLLE
De oplossing van de puzzel is CARPZWOLLE
Foto: Erwin van Hensbergen

Winnaars

Oke, ik heb er weer lang genoeg omheen gedraaid! Uit alle inzendingen hebben we 5 willekeurige winnaars getrokken. Dit zijn de namen van de winnaars.

• Sandra Vermunt Stevens
• Cees Kramer
• Bas van Geffen
• Martijn Marskamp
• Jan Fonteyn


Van harte gefeliciteerd met deze prachtige prijs. Wij zullen morgen contact met jullie opnemen zodat je tickets zo snel mogelijk in huis hebt.

Ik wil de organisatie bedanken voor het beschikbaar stellen van deze tickets.
Voor meer informatie over CARP ZWOLLE surf je naar: www.carpzwolle.nl

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.