Winnaars vrijkaarten Carp Square 2014

Vorige week was het weer de hoogste tijd voor een spelletje. Een spelletje waarmee je meteen kans maakte op een setje vrijkaarten voor de Carp Square. De karperafdeling op de populaire Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht. Een lekker begin van de maandag ochtend. We hadden namelijk 8 setjes te verloten onder onze bezoekers.

Zowel via Facebook als het formulier op de website hebben we de afgelopen week meer dan honderd antwoorden ontvangen. Ik heb me nog even afgevraagd of de opdracht niet te moeilijk was maar gelukkig wist het gros van de deelnemers het goede antwoord te geven. Bij het bewerken van de foto heb ik namelijk 6 verschillen aangebracht. Deze verschillen zijn hieronder aangegeven met de rode cirkels.


De verschillen zijn aangeduid met een rode cirkel


Uit alle inzendingen hebben we 8 winnaars getrokken. Deze winnaars mogen we blij maken met een setje vrijkaarten voor de Carp Square, die vrijdag 28 november, zaterdag 29 en zondag 30 november 2014 wordt gevierd in de Jaarbeurs Utrecht.

De winnaars van onze 'zoek het aantal verschillen' actie zijn: Christian van OorschotAnnelies WillemsKlaas de VriesRuud JanssenMitch van HamersveldDimitri UlrichLuc Attema en Tim Hammega.

Van harte gefeliciteerd met deze prijs. We nemen zo snel mogelijk contact met je op zodat je de kaarten voor vrijdag in huis hebt.

Heb jij niets gewonnen en wil je aankomend weekend toch naar Carp Square? bestel je kaarten dan online. Dit scheelt je namelijk €2,50 per kaart.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.