Word fan!

Vrijwel elke visser zit tegenwoordig op Facebook. Het is dan ook een erg leuk medium voor het uitwisselen van ditjes en datjes, je wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en je kunt je er verlekkeren op vangsten van collega vissers. 

Naast de dagelijkse updates op CarpFeeling.com zijn we de laatste weken ook fanatiek op Facebook aan het posten. Ook daar willen we jullie op de hoogte houden van al het nieuws in 'karperland'.
 

Om er voor te zorgen dat we zo veel mogelijk mensen bereiken op Facebook zijn we druk bezig zo veel mogelijk 'likes' te verzamelen. Door CarpFeeling te liken, verschijnen onze updates namelijk ook op jouw timeline en blijf zo ook op Facebook op de hoogte van al onze ontwikkelingen.

Voor niets gaat de zon op en daarom verloten we leuke prijzen onder de mensen die fan worden van CarpFeeling. Om de 100 likes verloten we namelijk een gepersonaliseerde CF-hoody en muts t.w.v. 46 euro. Geen verkeerde prijs dacht ik zo. Helemaal met deze temperaturen.
 


Wil jij kans maken op zo'n vette CF-hoody en muts?


Surf dus snel naar onze Facebook pagina, like onze fanpagina en speel automatisch mee voor deze te gekke prijzen. Alvast bedankt!
 

Link: www.facebook.com/CarpFeeling

 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.