Zoek de paaseieren en win!

Het is vandaag goede vrijdag en daarmee de inleiding voor het paasweekend waarin veel karpervissers de waterkant zullen gaan opzoeken. Dat gaan we dit weekend bij CarpFeeling vieren met een leuke winactie, waarbij je kans maakt op een uitgebreid en super gaaf kledingpakket van CarpFeeling! Meedoen is eenvoudig en we leggen je hieronder uit hoe alles in zijn werk gaat.

Wat kan je winnen?

Zoals gezegd hebben we een gaaf kledingpakket van CarpFeeling voor je geselecteerd. Dit kledingpakket bestaat uit de volgende items:

1x Hoodie ‘karper’ olive
1x Shirt ‘karperkop’ olive
1x CF snapback camo met zwarte klep
1x CarpComic Mok naar keuze

De totale waarde van dit pakket bedraagt maar liefst €64,80!

Een van de prijzen is deze gave snapback!
Een van de prijzen is deze gave snapback!

Wat moet je hier voor doen?

Deelname aan deze winactie is super eenvoudig. We hebben in drie artikelen uit de maand april paaseieren verstopt. Zoek ze op, laat je naam en e-mail adres achter en vertel ons in welke artikelen jij de eieren hebt gevonden. Zo simpel is het! Kleine tip: houd de foto's goed in de gaten ;)

Meespelen kan t/m zaterdag 22 april en op zondag 23 april maken we de winnaar bekend op onze website. Succes!

Ik wil graag op de hoogte blijven van het laatste karpernieuws

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.