Zoek de verschillen en win een CF zomerpakket

Inmiddels is de zomervakantie weer aangebroken en heeft de eerste Nederlandse regio alweer vakantie. Onze zuidelijke buren maken het iets gemakkelijker. Zij doen niet aan regio's en hebben gewoon zomervakantie vanaf 1 juli. Na een lange winter kwam er gelijk een enorm mooi voorjaar en dachten veel mensen dat de zomer dus erg slecht zou worden. Inmiddels kunnen we wel stellen dat dit niet het geval is, want na 15 juni heeft het tot deze week geen spat meer geregend en stijgt het kwik dagelijks tot bovenin de twintig graden. Om het wat comfortabeler te maken aan de waterkant geven wij een gaaf CF zomerpakket weg t.w.v. € 39.85. 

Het enige wat je moet doen is de verschillen te zoeken in de onderstaande foto's. Het CF zomerpakket t.w.v. € 39.85 bestaat uit:

Onder de goede inzendingen verloten we één CF kledingpakket. Meedoen kan via het onderstaande antwoordformulier. Deelname is mogelijk tot dinsdag 24 juli 2018, die dag maken we de winnaar bekend op onze website. Succes!

   

Welke 5 verschillen heb je gevonden?

Ik wil graag op de hoogte blijven van het laatste karpernieuws

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.