Zoek & win

Via de Karperwebshop.nl ontvingen wij laatst een leuk pakketje met daarin 20 stukken lood van het merk CarpDoctor Leads. Prachtig gecoate loodjes in verschillende soorten en maten. Of wij hier wat mee konden. Maar natuurlijk, namelijk weggeven aan onze geliefde bezoekers. Om niet lukraak stukken lood weg te geven, koppelen wij er een leuk spelelement aan vast. Op deze manier kan één van jullie ruim 55 euro aan camou lood winnen!

1

De loden van CarpDoctor Leads zijn te bestellen bij karperwebshop.nl

CarpDoctor Leads

De loden van CarpDoctor Leads komen in 6 verschillende kleuren. Met dit brede kleurenpalet kun je het lood perfect matchen aan de kleur van de bodem. Op deze manier is je lood vrijwel onzichtbaar. De coating is van een uitstekende kwaliteit waardoor je niet bang hoeft te zijn dat deze beschadigd of los laat. Het lood van CarpDoctor Leads komt in verschillende vormen en gewichten. Zo hebben ze naast alle gebruikelijke vormen ook immitatie takjes en pasta lood. Dit laatste is erg handig wanneer je om je lood een pasta of method mix wilt kneden. Wil je graag meer weten over het aanbod, klik dan hier.

Hoe kun jij 55 euro aan lood winnen?

Om kans te maken op deze leuke prijs is het zaak het aantal loden op de onderstaande afbeeldingen te tellen. Heb jij alle stukken lood weten te vinden? Laat ons dan in een reactie onder dit artikel weten hoeveel stukken lood er daadwerkelijk op de bodem liggen. Het is misschien even zoeken, maar dan heb je ook wat...

Klik op de afbeelding om hem te vergroten
Klik op de afbeelding om hem te vergroten
Foto: Erwin van Hensbergen

Uit alle goede antwoorden trekken wij een winnaar. De winnaar mogen wij blij maken met een introductie pakket van CarpDoctor Leads. Dit pakket t.w.v. 55 euro bestaand uit 20 stukken lood in de meest gangbare soorten, maten en kleuren. 


Heb jij dus even 5 minuten over, vergroot de afbeelding en begin met tellen en wie weet win jij genoeg lood om een heel jaar mee te vissen!
 

Deze prijs is beschikbaar gesteld door: karperwebshop.nl

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.