Zoek en win kaarten voor de CarpSquare

Nog even en dan stroomt hét karperplein van de Hengelsport-en Botenbeurs, de Carp Square vol met enthousiaste karpervissers. Karpervissers die in het weekend van 28 november op zoek gaan naar de nieuwste producten, scherpe prijzen en bergen info. Was jij ook van plan deze beurs een bezoekje te brengen? Waag dan nu een gokje en wie weet kunnen we je blij maken met een setje vrijkaarten t.w.v. 24 euro.

Juist, we hebben weer een leuke prijsvraag waarmee 8 mensen kans maken op ieder 2 vrijkaarten. Zo bespaar je jezelf 24 euro die je op een beurs van dit kaliber dit ook heel goed kunt gebruiken.

Wat moet je doen om kans te maken op een setje kaarten? Bekijk de foto's hieronder goed en zoek de verschillen. Heb jij de verschillen gevonden, laat ons dan in een reactie weten om hoeveel verschillen het gaat. Het gaat dus niet om welke, maar om het aantal.


Ga dus lekker op zoek en laat je reactie achter. Uit alle goede inzendingen verloten we de 8 setjes kaarten. We hebben dus 8 winnaars! Deze winnaars worden maandag 24-11-2014 bekend gemaakt.

Deze prijs is beschikbaar gesteld door: carpsquare.nl

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.