In deze editie van 'Aan het woord' heeft Willem de man achter Subsurface Journal eens wat vragen voorgeschoteld. We hebben het dan natuurlijk over Gareth Fareham welke misschien nog beter bekend staat als Gaz. Naast Subsurface Journal is hij ook verbonden aan Sticky Baits en Thinking Anglers. 
In deze editie van 'Aan het woord' heeft Willem niemand minder dan Alan Blair eens wat vragen voor geschoteld. Deze altijd vriendelijke en goedlachse Engelsman is in het dagelijkse leven Operations Director bij Nash. Natuurlijk ken je hem ook van de Eurobanx en Urban Banx video's. 
Sommige namen zie je veel voorbij komen op social media of in de bladen en van sommige namen heb je misschien nog nooit gehoord. In onze rubriek ‘aan het woord’ interviewen we zowel bekende als onbekende karpervissers uit binnen- en buitenland. Op deze manier leren we niet alleen de persoon beter kennen, maar nemen we ook een kijkje in zijn of haar visserij. In deze editie spreken we met Rita Cuppen.
Sommige namen zie je veel voorbij komen op social media of in de bladen en van sommige namen heb je misschien nog nooit gehoord. In onze rubriek ‘aan het woord’ interviewen we zowel bekende als onbekende karpervissers uit binnen- en buitenland. Op deze manier leren we niet alleen de persoon beter kennen, maar nemen we ook een kijkje in zijn of haar visserij. In deze editie spreken we met Tommy Buchwald van Poseidon-Angelsport en praten we over zijn privé en visserij.
Een tijdje terug, ik meen dat het februari was, dat Gio Vanhooren en ik te gast waren bij Frans thuis. Niet voor een taske (bakje) koffie, neen meneer! Wij waren het heugelijke duo dat een heuse diapresentatie zou krijgen voorgeschoteld. Een dia watte?………..Iets van vroeger…….tegenwoordig knallen de beelden van je scherm je woonkamer in, meestal begeleid door een modieus deuntje. Ieder z'n ding zeg ik maar! Een diapresentatie met live commentaar en in dit geval van prediker Francois Weemaes. Ik schrijf prediker, want wat kan die man vertellen zeg!
Sommige namen zie je veel voorbij komen op social media of in de bladen en van sommige namen heb je misschien nog nooit gehoord. In onze rubriek ‘aan het woord’ interviewen we zowel bekende als onbekende karpervissers uit binnen- en buitenland. Op deze manier leren we niet alleen de persoon beter kennen, maar nemen we ook een kijkje in zijn of haar visserij. In deze editie spreken we met Mike Gerritsen en praten we over zijn privé en visserij. 
De groei van betaalwateren in binnen- en buitenland is de afgelopen jaren explosief gestegen. Door de bomen kun je soms het bos niet meer zien. Onder het motto van 'wie helpt mij op weg naar het juiste betaalwater?', benaderde ik Menno van Dalen voor een artikel. Naast een visser in hart en nieren ook eigenaar van Carptripz, een bedrijf dat zich specialiseert in het aanbieden van de meest luxueuze tot terug naar de basis karpervisvakanties.
Al geruime tijd lag het boek ‘Tegen de stroom in’ van niemand minder dan Alijn Danau bij mij in de kast en inmiddels heeft de maestro al meerdere publicaties op zijn conto mogen bijschrijven. Desalniettemin rees bij mij de vraag: “Wie is Alijn Danau, wat typeert hem?” En misschien een nog wel belangrijkere vraag: “Wat heeft hem gevormd?”
Sommige namen zie je veel voorbij komen op social media of in de bladen en van sommige namen heb je misschien nog nooit gehoord. In onze rubriek ‘aan het woord’ interviewen we zowel bekende als onbekende karpervissers uit binnen- en buitenland. Op deze manier leren we niet alleen de persoon beter kennen, maar nemen we ook een kijkje in zijn of haar visserij. In deze editie spreken we met Erik Hurxkens en praten we over zijn privé, visserij en activeiten als media manager van Trakker-, Cygnet en Aqua Benelux.
Als je net als mij uit de regio Rotterdam komt moet je wel eens hebben gehoord van Cuyten Boilies en al helemaal van hun Running Water films op youtube. Meerdere keren heb ik deze films bekeken die bol staan van ruige visserij en pionieren in een vrije wereld. Naast een eigen boilielijn en team van Running Water ‘boys’ hebben de mannen achter Cuyten boilies ook een maatschappelijk doel door hun boilies te laten verpakken en verzenden in samenwerking met zorgboerderij ’’De Springerhoeve’’. Om meer van de activiteiten rondom Cuyten Boilies te weten te komen vraag ik Lex Cuyten alles rondom hun ‘way of life’ in dit interview.
Sommige namen zie je veel voorbij komen op social media of in de bladen en van sommige namen heb je misschien nog nooit gehoord. In onze rubriek ‘aan het woord’ interviewen we zowel bekende als onbekende karpervissers uit binnen- en buitenland. Op deze manier leren we niet alleen de persoon beter kennen, maar nemen we ook een kijkje in zijn of haar visserij. In deze editie spreken we met Remco de Koster en praten we over zijn privé, visserij en betrokkenheid als gesponsorde visser bij Fox International en Carpelicious Baits.
Sommige namen zie je veel voorbij komen op social media of in de bladen en van sommige namen heb je misschien nog nooit gehoord. In onze rubriek ‘aan het woord’ interviewen we zowel bekende als onbekende karpervissers uit binnen- en buitenland. Op deze manier leren we niet alleen de persoon beter kennen, maar nemen we ook een kijkje in zijn of haar visserij. In deze editie spreken we met Patricia van Waes, de stille kracht achter CarpFeeling aangezien zij de boekhouding en administratie voor onze website verzorgt.
Sommige namen zie je veel voorbij komen op social media of in de bladen en van sommige namen heb je misschien nog nooit gehoord. In onze rubriek ‘aan het woord’ interviewen we zowel bekende als onbekende karpervissers uit binnen- en buitenland. Op deze manier leren we niet alleen de persoon beter kennen, maar nemen we ook een kijkje in zijn of haar visserij. In deze editie spreken we met Jerry Bridger, de verkoop & marketing director van de Cipher group (Trakker products, Aqua products & Cygnet Tackle).  
Sommige namen zie je veel voorbij komen op social media of in de bladen en van sommige namen heb je misschien nog nooit gehoord. In onze rubriek ‘aan het woord’ interviewen we zowel bekende als onbekende karpervissers uit binnen- en buitenland. Op deze manier leren we niet alleen de persoon beter kennen, maar nemen we ook een kijkje in zijn of haar visserij. In deze editie spreken we met Julian Cundiff, een bekend gezicht uit de Engelse karpermedia. 
Sommige namen zie je veel voorbij komen op social media of in de bladen en van sommige namen heb je misschien nog nooit gehoord. In onze rubriek ‘aan het woord’ interviewen we zowel bekende als onbekende karpervissers uit binnen- en buitenland. Op deze manier leren we niet alleen de persoon beter kennen, maar nemen we ook een kijkje in zijn of haar visserij. In deze editie spreken we met de frontman van Nash Benelux: Mark Pansar.