In de rubriek aan het woord willen wij willekeurige vissers aan het woord laten aan de hand van vragen die wij ze stellen. Op deze manier willen wij de persoon in kwestie beter leren kennen maar ook een kijkje in zijn visserij nemen. Om beter bekend te raken met de crew van CarpFeeling laten we ook hen aan het woord. In deze editie gaan we in gesprek met Sam van Schaik.
In de rubriek aan het woord willen wij willekeurige vissers aan het woord laten aan de hand van vragen die wij ze stellen. Op deze manier willen wij de persoon in kwestie beter leren kennen maar ook een kijkje in zijn visserij nemen. Deze keer laten wij Bas Corton graag aan het woord over zijn prive, visserij, betrokkenheid als gesponsorde visser bij Fox International en Cipro baits.
In de rubriek aan het woord willen wij willekeurige vissers aan het woord laten aan de hand van vragen die wij ze stellen. Op deze manier willen wij de persoon in kwestie beter leren kennen, maar ook een kijkje in zijn visserij nemen. Deze keer laten wij Stefan Dhondt graag aan het woord over zijn privé, visserij, betrokkenheid als gesponsorde visser bij Fox International en zijn werkzaamheden als teamleider voor DLR Baits.
In de rubriek aan het woord willen wij willekeurige vissers aan het woord laten aan de hand van vragen die wij ze stellen. Op deze manier willen wij de persoon in kwestie beter leren kennen, maar ook een kijkje in zijn visserij nemen. Deze keer laten wij Wilco Gerrits graag aan het woord over zijn privé, visserij en zijn betrokkenheid bij het nieuwe kledingmerk Urban By Nature.
In de rubriek aan het woord willen wij willekeurige vissers aan het woord laten aan de hand van vragen die wij ze stellen. Op deze manier willen wij de persoon in kwestie beter leren kennen maar ook een kijkje in zijn visserij nemen. Deze keer laten wij Ronny Geens graag aan het woord over zijn privé, visserij en zijn werkzaamheden als eigenaar van aasfirma Carpelicious.
In de rubriek aan het woord willen wij willekeurige vissers aan het woord laten aan de hand van vragen die wij ze stellen. Op deze manier willen wij de persoon in kwestie beter leren kennen, maar ook een kijkje in zijn visserij nemen. Deze keer laten wij Koen de Been graag aan het woord over zijn privé en visserij.
In de rubriek aan het woord willen wij willekeurige vissers aan het woord laten aan de hand van vragen die wij ze stellen. Op deze manier willen wij de persoon in kwestie beter leren kennen maar ook een kijkje in zijn visserij nemen. Deze keer laten wij Dennis Groot graag aan het woord over zijn privé en visserij.
In de rubriek aan het woord willen wij willekeurige vissers aan het woord laten aan de hand van vragen die wij ze stellen. Op deze manier willen wij de persoon in kwestie beter leren kennen maar ook een kijkje in zijn visserij nemen. Deze keer laten wij Lorain Bakker graag aan het woord over zijn privé en visserij.
Zeg je CARP ZWOLLE, dan zeg je Mick Paine, de Godfather van de karperbeurs in Zwolle. De allergrootste beurs van Europa waar alle grote merken en namen aanwezig zijn, de ultieme beurs die voor velen onder ons gezien wordt als hun Season's Kickoff, de start van hun karper visseizoen. Iets wat ooit begon in een kleine hal met zo'n 3400 bezoekers is tegenwoordig genoodzaakt maximaal 7000 bezoekers per dag binnen te laten en anders de toegang moet weigeren. Vandaag spreken we met Mick en vragen hem naar de beurs en zijn visserij.
In de rubriek aan het woord willen wij willekeurige vissers aan het woord laten aan de hand van vragen die wij ze stellen. Op deze manier willen wij de persoon in kwestie beter leren kennen maar ook een kijkje in zijn visserij nemen. Deze keer laten wij Danny de Kruyff graag aan het woord over zijn visserij, zijn deelname aan het Benelux CarpMasters toernooi en zijn smikkelmix artikel in De Karperwereld.
In deze rubriek laten wij willekeurige vissers aan het woord aan de hand van vragen die wij ze stellen. Op deze manier willen wij de persoon in kwestie beter leren kennen, maar ook een kijkje in zijn visserij nemen. Deze keer laten wij Werner Simson, beter bekend als DeBoy Blankt Niet graag aan het woord over zijn visserij en zijn goed bekeken filmpjes op Youtube.
In deze rubriek laten wij willekeurige vissers aan het woord aan de hand van vragen die wij ze stellen. Op deze manier willen wij de persoon in kwestie beter leren kennen, maar ook een kijkje in zijn visserij nemen. Deze keer laten wij Coen Ursem graag aan het woord over zijn visserij en zijn werkzaamheden als teamleider bij Urban Bait Benelux..
In deze rubriek laten wij willekeurige vissers aan het woord aan de hand van vragen die wij ze stellen. Op deze manier willen wij de persoon in kwestie beter leren kennen, maar ook een kijkje in zijn visserij nemen. Het is tevens een mooie mogelijkheid om eens nader kennis te maken met de mannen achter CarpFeeling. Je ziet regelmatig hun artikelen en video’s voorbij komen, maar wie zijn die mannen nu eigenlijk en hoe ziet hun privé en visserij er uit? Vandaag laten we daarom Edwin Stoffels graag eens aan het woord.
In de rubriek ‘aan het woord’ laten we willekeurige vissers aan het woord aan de hand van vragen die wij ze stellen. Op deze manier willen wij de persoon in kwestie beter leren kennen, maar ook een kijkje in zijn visserij nemen. Om ook de crew van CarpFeeling beter te leren kennen zullen we de komende weken ook onze vaste auteurs aan de tand voelen. Tom en Frank zijn de afgelopen weken al aan bod geweest en vandaag maken we nader kennis met Wesley de Wit.
In deze rubriek laten wij willekeurige vissers aan het woord aan de hand van vragen die wij ze stellen. Op deze manier willen wij de persoon in kwestie beter leren kennen, maar ook een kijkje in zijn visserij nemen. Het is tevens een mooie mogelijkheid om eens nader kennis te maken met de mannen achter CarpFeeling. Je ziet regelmatig hun artikelen en video’s voorbij komen, maar wie zijn die mannen nu eigenlijk en hoe ziet hun privé en visserij er uit? Vandaag laten we daarom Frank Avezaat graag eens aan het woord.