5x Gas pouches

De periodes met vorst aan de grond komen er weer aan. De inwendige mens verdient op zulke momenten dan ook extra aandacht met een lekker warm bakje thee of koffie. Vele van ons maken dan ook gebruik van gasbussen, welke onder koude omstandigheden een verminderde gas flow krijgt. Het vloeibare gas wordt stroperig en op die manier kan je niet het maximale uit je fles halen. Tijd voor een gas pouch of cover, of hoe je het ook wilt noemen.

Thinking Anglers

We starten deze 5x met de pouch van het Engelse merk Thinking Anglers. De pouch is groen van kleur en voorzien van 2 handige elastieken bandjes aan de zijkant. Hier kan je bijvoorbeeld een aansteker en lepel in kwijt. Ook is de pouch in camo variant te verkrijgen, persoonlijk vind ik de gekozen camo print niet de mooiste, maar smaken verschillen. De meeste pouches op de markt zijn voorzien van een rits, echter bij Thinking Anglers hebben ze besloten om gebruik te maken van een sluitkoord. Deze pouch is gemaakt voor de 450 gram gasbussen, maar 2 bussen van 230 gram op elkaar passen ook. De pouch is o.a. te verkrijgen via yateleyangling.co.uk en de advies prijs is € 10,27 (omgerekend naar euro’s)

Thinking Anglers

Cotswold Aquarius

We blijven nog even in the UK hangen want ook het Engelse bedrijf Cotswold Aquarius heeft een zeer fraaie uitvoering. Deze is voorzien van een kekke camo print, hate it or love it, maar ik vind hem wel strak. Ook in deze versie past een 450 gram gasbus of 2 bussen van 230 gram. De pouch is gemaakt van sterk materiaal en zal geruime tijd mee gaan. Deze pouch is te bestellen voor € 22,50 via M2 Bait & Tackle. Dit maakt deze pouch ook gelijk de duurste in het overzicht, maar je krijgt er wel een stukje vakwerk voor terug.

Cotswold Aquarius

Op de site van M2 Bait & Tackle is ook een pouch beschikbaar voor die grote lelijke blauwe Campinggasflessen! Het feest kan niet op, maar het lijkt wel of alleen de Engelse bedrijven pouches aanbieden, want ook de volgende 2 pouches zijn van Engelse bodem, namelijk de pouches van Kevin Nash en die van Trakker.

Nash Tackle

De Nash Gas Canister pouches zijn verkrijgbaar in 2 modellen

De pouch van Nash is er in 2 maten, te weten de small- en large versie. Beide zijn bruinig van kleur en voorzien van een rits aan de onderzijde van de pouch. Ook aan de zijkant hebben zij een elastiek/lus voor bijvoorbeeld een aansteker. De adviesprijs voor de small ligt op €11,99 en de voor de large tik je € 13,99 af. Deze zijn o.a. te bestellen bij www.harecohengelsport.nl

Trakker

Trakker Gas Can Cover

Het Engelse Trakker heeft in de NXG range een effen groene pouch ontworpen met ook aan de onderzijde een ritssluiting. Hij is gemaakt van isolerend “high density foam”, wat de gasbus zou moeten isoleren tegen vorst e.d. Deze laatste pouch is ontworpen voor de 450 grams gasbussen. De adviesprijs is € 12,95 en ze zijn o.a. te bestellen via www.zunnebeld.nl

Next Generation Tackle (NGT)

En als laatste doet NGT (Next Generation Tackle) ook nog een duit in het zakje, want voor een bedrag van €14,95 bij www.bol.com kan die van jou zijn. Op het internet kon ik zo snel geen Nederlandse hengelsportzaak vinden die deze online aanbiedt. De pouch is voorzien van een koordsluiting en aan de zijkant zit een kleine vakje om een aansteker in te doen.

De NGT gas canister cover

En hierbij zijn we aan het einde gekomen van deze 5x gas pouches. Ik hoop dat deze bijdrage een steuntje in de rug geeft voor het uitkiezen van de juiste pouch.

Tot de volgende!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.