5x muziek aan de waterkant

Als we de boekjes van toen en nu mogen geloven, is rust aan de waterkant één van de meest essentiële zaken in de karpervisserij. Onnatuurlijk geluid verstoort nu eenmaal de vaak rustige habitat van onze geschubde vrienden en daarom is geluid zeker een punt van aandacht. Toch zien we in de regel dat we vaak best een een stukje van onze stek afzitten en dan kan een achtergrondmuziekje ook geen kwaad. Een beetje geluid aan de waterkant is juist soms een veraangenaming op de langere sessies en het kunnen ontvangen van de radio is voor de voetballiefhebber die graag geen wedstrijd mist, een uitkomst. In deze editie van 5x neem ik je mee in de wereld van ‘fishy’  geluidsdrager. Laten we beginnen!

De Bank Buddy van Anglers Charity Auctions (ACA)

Philips AE1125

We starten deze editie gelijk met zo’n beetje het meest nostalgische product in ons lijstje en dan hebben we het over de AE1125 van Philips. Dit groene apparaatje is een echte alleskunner en beschikt over een radio, zaklamp, alarm indien je in nood bent en zelfs een micro usb aansluiting voor het opladen van je telefoon. Deze multifunctionele radio werkt op enkele oplaadbare AAA batterijen maar heeft daarnaast nog een interessante functie. Door de uitklapbare hendel kan je namelijk zelf energie opwekken wanneer de batterijen leeg zijn. Zo heb je dus een apparaat wat het altijd doet! Qua radio heeft hij een tunerbereik van LW tot FM en is hij voorzien van een telescopische antenne voor het beste bereik. In alle eerlijkheid moet ik bekennen dat deze topper een uitloopproduct betreft. Wil je er nog eentje bemachtigen, dan is het raadzaam om even goed het internet af te struinen. 

De AE1125 van Philips is terug te vinden in velen visserstassen

Waterhog V3 Companion

Nog zo’n topper komen we tegen bij het Engelse Waterhog. Hun V3 Companion is een IPX6 waterbestendige bluetooth speaker en radio in 1! Naast dat je je favo radiozender kan ontvangen, kun je ook muziek vanaf je telefoon naar deze speaker streamen en is het mede door de bluetooth verbinding mogelijk om de speaker handsfree te gebruiken voor je telefoongesprekken. De behuizing van deze V3 Cpmpanion kan tegen een stootje, hij is uitgevoerd in een olijfgroene kleur en bevat als laatste ook over een AUX-ingang om ook bekabeld een audio apparaat aan te sluiten naar keuze. Je besteld hem via M2 Bait & Tackle. Een alternatief is overigens de Bank Buddy van Anglers Charity Auctions. (ACA) Hun verkopen namelijk een gelijk product enkel in een ander kleurtje. 

De V3 Companion van het Engelse Waterhog

Outdoor Tech Turtle Shell 3.0

Het merk Outdoor Tech is bij veel vissers terug te vinden in hun vistas vanwege de gave, en in camo gestoken, Kodiak Powerbanks. Naast fantastische energiedragers hebben ze ook diverse speakers in het assortiment waaronder de bijzondere Turtle Shell 3.0 Speaker. Een zeer robuuste, drijvende!, stof- en IPX7 waterbestendige bluetooth speaker met ingebouwde 3600mAh powerbank. Deze Turtle Shell heeft daarnaast enkele gave functies. Zo is de interne accu goed voor 20 uur muziekplezier en kan je door middel van een daisy-chain functie deze speakers koppelen met elkaar voor meer surround sound. Deze speaker is als laatste voorzien van een 3.5 jack voor zowel ingaande als uitgaande audio voor bijvoorbeeld het aansluiten van je telefoon of oortjes. De Turtle Shell is verkrijgbaar in 5 kleuren waaronder zwart en een camo Mossy Oak versie.

De stealth-achtige Turtle Shell 3.0 van Outdoor Tech

Powapacs DAB+ FM Radio

Wanneer je nog iets meer wensen hebt qua aansluitingen en mogelijkheden dan is de DAB+ Radio van Powapacs misschien wat voor jou! Deze compacte radio heeft diverse gave functies aan boord als een digitale versterker voor het beste geluid, bluetooth voor het draadloos verbinden met je telefoon, een phones uitgang voor je oortjes en MP3-speler mogelijkheid om een USB-stick of SD-kaart in te pluggen en de muziek daarvan af te spelen. Deze compacte alleskunner wordt gevoed door een lithium-Ion batterij welke oplaadbaar is en goed voor 20 uur speeltijd. Ook deze Powapacs bestel je via M2 Bait & Tackle.

De DAB+ FM Radio van Powapacs

Böhm Audio Impact Speaker (Realtree Xtra edition)

We sluiten af met wederom een bijzondere verschijning en dat is de Impact Speaker van Böhm Audio. Een gave bluetooth speaker in tube-vorm gegoten in een IPX4 waterbestendige en robuuste rubberen behuizing. Deze Böhm is echt een stukje design. In de onderkant is een extra bass-speaker gevestigd en in de bovenkant een touch-control waarmee je zaken als volume, doorklikken van je playlist en de indoor/outdoor modus kan bedienen. Deze indoor/outdoor modus zorgt ervoor dat het geluid wordt aangepast aan de omgeving. Deze Böhm heeft een ingebouwde 4000mAh lithium-Ion accu welke goed is voor 8 uur muziekplezier. De standaard speaker is te koop in een zwarte variant. Tevens is er een Realtree Xtra editie verkrijgbaar volledig gestoken in Realtree camo pattern. 

Design van Böhm Audio met hun Impact Speaker

Houd het rustig!

Een klein achtergrondmuziekje in de bivvy is helemaal geen slecht idee. Houd het alleen rustig aan de waterkant. Buiten dat je je eigen kansen verspeeld door je boombox op standje gehoorschade te zetten, zorg je ook voor boze gezichten van medevissers. Maak van de waterkant geen disco. Je zal zien dat dit door velen zal worden gewaardeerd!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.