5x Warmtepakken

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent dat het kwik gaat dalen! Dit is ook al op social media te zien want er verschijnen steeds meer foto’s van bevroren tenten en vastgevroren lijnen. Veel vissers mijden de winter, maar toch is er een select groepje dat blijft doorvissen. Warm blijven, dat is het devies en in dit artikel geef ik je vijf goede opties om ook in de winter lekker warm te blijven.

Chub Vantage All Weather Suit

We trappen af met een warmtepak van het Engelse Chub. Dit warmtepak bestaat uit twee delen. Allereerst levert Chub je een extra dikke gevoerde jas. Deze jas is ook wat langer gemaakt zodat die goed aansluit op het tweede component, de broek. De broek is (net als de jas) gemaakt van een uniek gelamineerde stof, Climatex. Dit is een hoog ademende stof dat je beschermt tegen alle weersomstandigheden. Verder is het te bestellen vanaf maat M tot en met maat XXXL. Het warmtepak van Chub is te koop vanaf € 199,-

Chub Vantage All Weather Suit

Prologic Max5 Comfort Thermo Suit

Met dit warmtepak van Prologic zal je het nooit meer koud hebben aan de waterkant. Dit in camouflage print uitgevoerde warmte pak is gemaakt van 210-t nylon materiaal. Dit zorgt ervoor dat het compleet waterdicht is. Van binnen is de jas gevoerd met fleece. De rits is bedekt met een flap om zo de rits te beschermen tegen water. De broek heeft verstelbare bretels waardoor je de broek op de gepaste maat kunt maken. Verder bezit het pak een aantal zakken, waaronder een binnenzak waar je waardevolle spullen in kunt opbergen. Het mooie camouflagepak is te koop vanaf € 129,95.

Navitas all season suit

Het hippe Navitas kan natuurlijk niet ontbreken wanneer we het over warmtepakken hebben. Veel warmtepakken kan je alleen in de winter dragen omdat het in de andere jaargetijden echt te warm is. Met dit pak is dat anders, zoals de naam al zegt kan dit pak het hele seizoen door gedragen worden. Het pak zelf is niet extreem dik maar dat hoeft geen probleem te zijn in de winter. Wanneer je gewoon een trui aantrekt zul je het in combinatie met het pak nooit koud hebben. Het pak is gemaakt van 230T Taslo materiaal en is waterdicht. Verder is het voorzien van een hoge kraag, fleece voering en de broek is voorzien van een elastische band waardoor hij altijd goed tegen je lichaam zit. Dit innoverende pak is te koop vanaf € 119,99.

Navitas All Season Suit

Fox carp winter suit

Fox heeft op bijna elk vlak van het karpervissen iets te bieden en zo ook bij de warmtepakken. Het tweedelige pak van Fox zal je beschermen in de hevigste regenbuien en koudste nachten. De capuchon steekt iets uit zodat je optimaal beschermt bent tegen de regen. Verder is het goed gevoerd en heeft het een hoge kraag. Hierdoor zul je altijd een lekkere warme nek hebben en laten we eerlijk zijn, wie wil dat nou niet? Het pak heeft een centrale rits die afgewerkt is met een stoffen flap. In de broek zijn de knie- en enkeldelen versterkt zodat dit ook lang mee gaat. Je loopt zelf al rond in dit warmte pak van Fox vanaf € 179,99.

Trakker core multi suit

Last but not least behandelen we een warmtepak van Trakker. Deze multi suit is compleet nieuw in de Trakker range en is de opvolger van de succesvolle F-32 combi suit. Dit warmtepak bestaat uit drie delen. De buitenjas, het binnenvest en de broek. Het binnenvest kun je uit de jas ritsen zodat je de jas ook in mildere omstandigheden comfortabel kan dragen. Anderzijds betekent dit ook dat je een superwarme en gevoerde jas hebt in de winter. De naden zijn allemaal extra goed gedicht en de jas en broek zijn beide 100% waterdicht. Ook deze broek is versterkt bij de knieën en het zitvlak zodat je er lang plezier van kunt hebben. Niet geheel onbelangrijk: de jas en het vest zien er beide erg carpy uit! Dit Trakker pak koop je vanaf € 129,-

Met deze nieuwkomer van Trakker zijn we aangekomen bij het einde van deze 5x. Je kunt er zeker van zijn dat de hierboven genoemde warmtepakken allemaal warm zijn, maar toch hebben ze allemaal hun eigen ding! Aan jou de keuze welke het wordt ;)

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.