Bookmark tips (deel 4)

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een aantal blogs aan jullie heb voorgesteld. Buiten de blogs die ik reeds met jullie heb gedeeld zijn er gelukkig nog tal van anderen te vinden. Blogs vol met sfeervolle artikelen, korte vangstverslagen, grappige links en soms ook met de nodige onzin. Tijd om er weer een aantal aan jullie voor te stellen, waaronder een paar ‘verse’!
 


KarperJunkie

We beginnen met de blog van KarperJunkie. Een blog die zowel grafisch als inhoudelijk goed in elkaar steekt. De vismaten Mark van Laar en Rody Calis delen hun belevenissen aan de waterkant en doen dit in lekker weglezende artikelen. Deze artikelen worden begeleidt door scherpe en mooie foto’s waardoor het een strak geheel is. Naast artikelen vind je er ook een aantal filmpjes. Een blog die zeker de moeite waard is om te checken.
 


Link: www.karperjunkie.nl
 


@ de Rukbunker

Geen zorgen, geen 18+ materiaal maar een ‘gewone’ karperblog van Martin Blom. Deze rasvisser is dit jaar gestart met het onderhouden van zijn blog en heeft reeds een aantal leuke artikelen geplaatst. Mooie karpers hebben de revue reeds gepasseerd en ik verwacht dat er nog veel zullen volgen. 
 


Link: www.derukbunker.blogspot.nl
 


Pendingen

Penvissers blijken actieve bloggers. De spanning van het loeren naar een rood puntje is natuurlijk heel anders dan het wachten op het geluid van een beetmelder. Ik denk dat men daardoor wat meer inspiratie krijgt om te schrijven. Deze blog is in november gestart en wordt gerund door Michael Schaper. Naast leuke schrijfsels houdt Michael ook een logboek bij van zijn sessies. 
 


Link: www.pendingen.blogspot.nl
 


CyprinusBjornio

Wederom een nieuwkomer in blogland. Deze blog van Bjorn Schumacher is vorige zomer gestart, maar in 2013 pas echt opgepakt door de auteur. Toch staan er op de site al diverse korte stukjes, handige tips en leuke filmpjes. Een site die ik zeker in de gaten zal houden.
 


Link: www.cyprinusbjornio.wordpress.com
 


Tussen zwijgen en gillen

Herkenbare titel? Dat kan kloppen. Sinds 2009 onderhoud ik namelijk ook een eigen blog. Hier deel mijn ervaringen aan de waterkant, geschreven artikelen, video’s, tips en andere karpergerelateerde zaken. Neem eens een kijkje ;) 
 


Link: www.zwijgenengillen.nl
 

Zo, dat waren er weer vijf. Weet jij nog leuke (video)blogs voor de volgende editie of schrijf je zelf ook? Laat dan een reactie achter bij dit artikel of stuur je tip naar frank@carpfeeling.com
 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.