Breamfeeling, we love it!

Jah mensen, we hebben er lang over moeten denken maar vanaf vandaag is CarpFeeling ter ziele en BreamFeeling geboren. Het begon allemaal een jaartje geleden toen we tijdens ons CF uitje bedachten hoe mooie vis brasem eigenlijk is! Brasem blijft gewoon onze gevinde vriend. Toen we dat weekend velen mooie brasems mochten vangen en we die beestjes eens echt goed in de ogen keken, was een liefde geboren! Waarom lang wachten op die saaie karpers als de brasems wel gewillig zijn niet!


Het brasemvirus heeft zelfs Zowi getroffen! Zie die jongen eens glunderen!

brasem maakt bij velen van ons de harten los. Die hoge gespierde rug en die stoere blik in hun ogen zijn die dingen waarvan we helemaal weg slijmen! Het zijn ook net Houdini’s! Ze weten zich altijd aan de meest vreemde rigs met de grootste aassoorten nog te prikken. In plaats dat ze dan schrikken en wegzwemmen met het lood, maken ze onfortuinlijke salto’s om het lood heen waardoor onze beetverklikkers melodieuze tonen laten horen. Tja, cultuur is wel aan ze besteed! Schoonheid soms niet! Maar al te vaak vangen we zo’n dame zonder make-up en met veel wratten. Wat die beesten allemaal uitspoken mag Jantje weten! Aan de andere kant vinden wij het ook wel een beetje stoer en mysterieus!

Een heerlijk brasem voertje!

Brasem is ook heel mensen lievend! Hebben we ze eenmaal gevangen dan zwemmen ze ook bijna niet meer weg. Ze blijven dan liever dichtbij je in de hoop dat je nog wat van die geluksballetjes in het water laat vallen! Soms gaan ze er echt bij liggen. Lekker op de rug relaxen starend naar je hengeltoppen. Het zijn zulke levensgenieters! Wij vragen ons dat altijd waaraan ze denken. Wellicht aan die fijne tijd dat ze lekker onze karpersnoepjes aan het oppeuzelen waren!

Weer zo’n stomme karper

Het liefst eten ze al je snoepjes op. Zo’n voerstek is natuurlijk een ticket naar jouw toe! Ze zijn niet zo gek op spicy voedsel. Wellicht hebben ze een beetje last dan van hun darmen. Nee, liever hebben ze lekkere zoete maïs of boilies. Hoe zoeter, hoe beter! en jah! Dat gunnen we die beestjes toch ook wel! Brasem blijft onze beste vriend en we blijven allemaal graag een nachtje op om de hele familie te ontmoeten! Vaak bellen ze midden in de nacht aan en weten we weer hoe laat het is. een sociale ontmoeting met deze mooie vis! Sommige mensen zeggen dat ze sloom zijn, wij zeggen dat ze gewoon als Bourgondiërs van het leven genieten en geen seconde voorbij laten gaan!

Jah mensen, het gevoel is bij ons bekropen! Breamfeeling, we love it!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.