Check!!

Elk jaar is het weer het zelfde liedje. Over 5 dagen gaat de CarpZwolle weer van start. Met in mijn hoofd een enorme lijst aan spullen die ik graag wil hebben ga ik die kant op. Eenmaal aangekomen doe ik de eerste ronde en kijk rustig naar het enorme aanbod. Het één is nog mooier dan het andere.


Het aanbod is enorm. Kijk dus goed rond voordat je iets koopt

Na de tweede ronde komt meestal de portemonnee tevoorschijn en ga ik kijken wat ik allemaal moet hebben. Net als de meeste van ons worden er weer een hoop impuls aankopen gedaan en kom ik er thuis pas achter, dat de dingen die ik heel graag wou hebben, domweg vergeten zijn.


Het is daarom handig om van tevoren een soort "checklist" te maken. Ga lekker met een biertje op de bank zitten en denk goed na wat je allemaal echt nodig hebt. Neem de lijst mee en je weet zeker dat je niets vergeet. Kijk voordat je de spullen koopt even goed rond of het bij de buren niet goedkoper kan en vergeet niet te onderhandelen. Dit kan je een hoop geld schelen aangezien de standhouders maar wat graag al hun spullen verkopen.

Erwin van Hensbergen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.