"Customize" je uitrusting!

Ik denk dat de meeste karpervissers onder ons graag een beetje in de omgeving weg willen vallen. Niet zozeer om je te moeten verbergen, maar meer om qua kleur een beetje op te gaan in de natuur zodat je uitrusting niet compleet afsteekt tegen de natuurlijk achtergrond.  Fabrikanten van hengelsportmateriaal houden hier goed rekening mee en alle tenten, stretchers, stoelen en tassen die voor de karpervisserij worden geproduceerd zijn standaard groen. In sommige gevallen zijn er van bepaalde producten ook de inmiddels welbekende “Realtree“ uitvoeringen wat het camouflage gehalte nog eens verdriedubbelt. Sommigen vinden het prachtig, anderen houden het liever bij het neutraal groene.


Moet er iets gecamoufleerd worden?

Maar stel, je uitrusting bestaat uit een aantal items die je zeker niet kunt missen aan de waterkant, alleen had je die liever in het groen of een andere camou kleur gezien. Bijvoorbeeld emmers waar je je voer in bewaard of die je naast je onthaakmat zet met wat water voor een gevangen vis. Een idee is dan om deze te tapen! Bij House of Carp kun je namelijk diverse soorten tape kopen in verschillende camou kleuren. Van olijfgroen tot de eerder genoemde Realtree camou patronen.

Duct tape is ontzettend sterk en makkelijk in gebruik

Zo geef je in een handomdraai die witte of zwarte emmer een nette camou jas! Je kunt de tape natuurlijk ook gebruiken om aan bepaalde items je eigen draai te geven. Zo kun je bijvoorbeeld banksticks, buzzerbars of zelfs je complete rodpod naar eigen inzicht een ander uiterlijk geven en “customizen“. Daarnaast is duct tape natuurlijk enorm sterk spul en daarom zeker op langere sessies prettig om bij je te hebben als er onverhoopt kleine noodreparaties uitgevoerd moeten worden.


Best handig dus en wellicht een leuke oplossing als je nog wat spulletjes hebt die je wilt camoufleren. Zoals al gezegd kun je bij House of Carp terecht voor diverse soorten tape met verschillende camouflagepatronen. Zo zijn er bijvoorbeeld de normale duct tape varianten (10 meter €9,99) en de "textiel" versie (3 meter €6,75) welke niet glanst. Daarnaast kun je bij House of Carp natuurlijk terecht voor veel meer handige karpergadgets. Zeker de moeite waard om eens op je gemakje rond te neuzen!

Link: www.houseofcarp.nl

Auteur: Arnold Samsen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.