De producten van Bespoke Bobbins

Naast alle dure en exclusieve hangers, swingers en springers die we regelmatig hier op Carpfeeling posten, zijn er natuurlijk nog tal van alternatieven voor een goede beetregistratie. De wereld draait nu eenmaal niet altijd om rvs en carbon en een simpele plastic hanger voldoet vaak ook. Daarnaast hebben we nog de groep vissers die niet hun gehele setup in een strak keurslijf willen. Hun setup mag humor bevatten en vooral plezier uitstralen! Voorbeelden van hangers zijn bijvoorbeeld de  gekleurde dobbelsteen hangers van Lee Valley Customs of Mini biljartbal hangers van Richard van Pinxteren. In dit artikel bespreken we nog een bedrijf die hele leuke hangers voor je kan maken. Custom made maar dan anders. Ontdek Bespoke Bobbins!
 


Bespoke Bobbins is anders dan andere fabrikanten van bobbins. Waar andere fabrikanten druk in de weer zijn met het slijpen van PTFE, Acetel, of Acryl tot de meest perfecte vormen, zo is Bespoke Bobbins vooral bezig met het afstruinen van speelgoedzaken naar poppetjes en andere producten waar een bobbin van gemaakt kan worden! Het woord 'Bespoke' in hun merknaam betekent letterlijk op maat en daarom is ook niks te gek voor hun! Of je nu hangers wilt hebben van Smurfen, Starwars, Lego of toch gewoon een simpel dobbelsteentje!
 


Darth Vader Bobbins voor de Starwars fans
 

De mogelijkheden qua poppetjes zijn werkelijk eindeloos. De Facebook pagina waar de producten worden verkocht is meer een speelgoedwinkel dan een visitekaartje voor een tackle fabrikant. Zo kan er gekozen worden uit een enorm scala aan poppetjes zoals Transformers, Smurfen en veel Lego varianten als Starwars en zelfs The Stig van Topgear. Ook poppetjes van Futurama, Sonic, Mario en The Simpsons zijn een optie! Uiteraard kun je zoals dat bij een custom bedrijf betaamd ook zelf producten aanleveren. Misschien dat die duffe badeendjes die liggen te verstoffen in de badkamer nog een tweede leven kunnen krijgen!
 


Smurfen Hangers van Bespoke Bobbins


De bobbins die Bespoke Bobbins maakt zijn voorzien van een universele 2BA thread. Dit wilt zeggen dat de line clips, add on weights en kettinkjes van de meeste merken passen op hun bobbins. Voorbeelden van fabrikanten die ook het 2BA schroefdraad hanteren zijn Solar Tackle, Matrix Innovations, Muddy Waters en nog heel veel meer merken! Bespoke Bobbins gebruikt zelf voor hun hangers vooral Solar, Matrix en Muddy Waters producten. Daarnaast zullen ze binnenkort komen met eigen type chains gemaakt van zwart acryl en Dacron Cord. 
 


Sonic en kompanen als bobbin


De producten van Bespoke Bobbins zijn weer eens wat anders te noemen en zijn heel interessant voor die visser die niks heeft met strakke en rechte tarty setups. Uiteindelijk zullen deze bobbins van Bespoke Bobbins niks onderdoen voor die van andere merken qua beetregistratie. Wel zorgen ze voor een glimlach aan de waterkant en dat is ook wat waard! Ik zelf vond in iedergeval die Lego Starwars Bobbins toch wel erg gaaf. We moeten niet vergeten dat vissen vooral om plezier gaat en als we dan toch uren achter onze stokken zitten, dan kunnen we dat beter doen met een glimlach. Goed bezig Bespoke Bobbins!
 


Naast poppetjes leveren ze ook de zogenaamde Logo Bobbins

 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.