De producten van Born & Bred

De laatste jaren is het aantal gave tarty merken enorm toegenomen. De niche in de karpervisserij wordt steeds groter en dat betekent nieuwe cultmerken met fraaie niet alledaagse producten. In deze gloednieuwe editie van ‘de producten van’ staan we stil bij het bijzondere Born & Bred Carp Gear. Een totaalaanbieder van bijzondere exclusieve producten die eens niet de hoofdprijs kosten.

De Ethos Pin Badges

UK Carp

Het merk Born & Bred is ontstaan door hun passie voor Engelse karpers. Born & Bred slaat daarmee ook op de legendarische karpers die ooit op Engelse bodem zijn geboren en opgegroeid en een ‘golden era’ bewerkstelligden voor de vangers ervan. Denk aan de giganten van toen als Bazil, Mary en de black mirror. Het merk is een viering van deze generatie en een merk wat daarnaast de Engelse karpervisserij support. Met de steeds grotere groeiende markt van Franse karpers in de UK, verdwijnen juist die specifieke bloedlijnen en dat is niet zo fraaie. Naast dit nobele doel verkopen ze in hun webshop diverse bijzondere producten waarvan ik er enkele met jullie zal doornemen.


'One lump or Two' limited edition mug

British Engineered Bank Ware

Bij het merk Born & Bred draait alles om kwalitatief hoogwaardige seriematige oplages. Zo is dat ook met hun limited edition British Engineered Bank Wear. Een in Engeland vervaardige rodsupport set bestaande uit 2 stuks 14’ banksticks, 2 stabilizers en 2 ‘swan neck’ 2rod buzzerbars welke op de door jou gekozen lengte worden vervaardigd. De set is gemaakt van hoogwaardig 316 roestvaststaal waardoor deze een mensenleven meegaat. Deze complete set kost 117,00 pond en haal je een setje kwaliteit in huis!

De gelimiteerde British Engineered Bank Ware set

Sherpa Fleece Pillow

Als je nog opzoek bent naar een lekker kussen voor op je bedchair of voor thuis dan is deze exclusieve Sherpa Fleece Pillow misschien wat voor jou! In tegenstelling tot standaard katoen is bij dit kussen gekozen voor Sherpa Fleece wat een nog hoger comfort heeft. Dit kussen heeft een afmeting van 16 x 16 inch en kost een je een kleine 20 pond. 

Kussens van hoogwaardig Sherpa fleece

PTFE Born & Bred Bobbins

Als je nog opzoek bent naar gave hangers dan zijn de PFTE Bobbins misschien wat voor jou. Ze zijn te koop in zowel een 4 gram als 6 gram versie en zijn handgemaakt. Ze zijn voorzien van de standaard 2ba thread en daarmee te gebruiken met de producten van Solar Tackle, Matrix Innovations etc. Alle bobbins zijn bedrukt met het Born & Bred logo en worden geleverd met rubberen O-ringen om lijnclip en chain vast te zetten. De prijs per stuk bedraagt 7,00 pond. 

Hangers in style

Ethos range

Onder de noemer Ethos verkoopt dit merk zowel stickerpacks, pin badges als een kledinglijn om je support uit te stralen voor hun gedachtegoed. De stickerpacks bestaan uit 6 bijzondere en afwijkende stickers die te koop voor 7,00 pond per set. De pin badges zijn 25mm rond en gaan weg voor tevens 7,00 pond de stuk. Qua kleding heeft het merk shirts en hoodies te koop in diverse kleuren en varianten. De prijzen vanaf 17,00 pond. 

Pimp je bait buckets

Luggage

Naast bovenstaande producten verkoopt dit merk diverse luggage als een Multi Bag, een rucksack, large coolbag, een onthaakmat, een rodsling en diverse netfloats. Al deze producten zijn gemaakt in Engeland en kenmerken zich door het gebruik van zowel DPM camo als olive kleurstelling. 

Diverse gave luggage in olive en DPM camo

Kortom,

Ik houd dit fantastische merk al even in de gaten en heb de afgelopen jaren hun productportfolio enorm zien groeien. De producten komen steeds in kleine oplages op de markt en zijn telkens iets bijzonders en exclusiefs. Like hun page op Facebook of bezoek hun website voor een kijkje in hun keuken en laat je verrassen door hun gave producten!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.