De producten van Carp Tackle UK

Het aanbod tegenwoordig aan custom merken met de meest fantastische hangers, springers en swingers is enorm te noemen. Er zijn velen kleine Engelse custom bedrijfjes die prachtige producten vervaardigen tegen een vaak hoge prijs. Het is dan ook als merk zijnde vrij pittig om je vandaag de dag nog te onderscheiden. In dit artikel nemen we een kijkje in de keuken bij wederom zo'n custom bedrijfje genaamd Carp Tackle UK. Carp Tackle UK is het bedrijf van Rob Martin. Hij maakt en ontwikkeld al een ruime tien jaar karper gerelateerde producten. Ondanks deze ruime ervaring is het aanbod van dit bedrijf niet groot. Gelukkig hoeft het aanbod niet altijd groot te zijn als de producten dat zelf wel zijn! Veel leesplezier!
 


Bobbins

Carp Tackle UK is gespecialiseerd in twee productgroepen en dat zijn hangers inclusief toebehoren en loden. We beginnen bij de bobbins die ze verkopen. Qua bobbins verkopen ze verschillende types en kan je kiezen uit 9 kleuren waaronder twee blauw tinten. De bobbins zijn in 3 diktes te koop te weten 10mm, 15mm en de bijzondere maat 12,5mm. Naast de dikte kan je ook de lengte kiezen. Qua lengtes kan je kiezen uit 27mm, 37mm en 50mm. Deze bobbins zijn voorzien van het universele 2BA schroefdraad waardoor je kettinkjes en line clips van andere merken kan gebruiken. De prijs voor een bobbin ligt op een 5 euro de stuk. Bij afname van meerdere stuks wordt de prijs per bobbin lager.
 


Bobbins van Carp Tackle UK. Line Clips worden los verkocht
 

Line Clips 

En dan het unique selling point van Carp Tackle UK! Het meest bijzondere product uit hun gamma zijn ongetwijfeld hun Line Clips. Deze line clips zijn namelijk verkrijgbaar in 7 kleuren en een versie van roestvaststaal! Door met de kleur van je line clip te spelen kun je je bobbins nog meer customizen. Zelfs de meest saaie hanger wordt hiermee nog acceptabel! Naast dat je de kleur van de  'balls' kan bepalen, kun je ook nog kiezen of je 5mm of 6mm ballclips wilt. Daarnaast kan je ook kiezen voor zogenaamde 'Gripper Clips' voor het vissen met slappe lijnen. De line clips zijn gemaakt van kunststof en zijn helaas niet goedkoop. Ze kosten namelijk een 5 euro per stuk. Bij afname van meerdere stuks wordt de prijs per stuk wel goedkoper. 
 


Line Clips om je bobbins te pimpen!
 

Hockey Sticks & Chains

Uiteraard verkoopt Carp Tackle UK ook de accessoires om je hangers helemaal af te bouwen. Qua chains kun je kiezen uit diverse exemplaren als roestvaststalen kettinkjes, Blackballs. Stainless Balls, Whiplash, Silk Cord en oldskool 'Beaded Chains' Qua lengte van de kettinkjes kan je kiezen tussen de 38mm en 200mm. De Hockey's die ze verkopen zijn exemplaren van roestvaststaal. Ze verkopen zowel de standaard exemplaren voor 2BA schroefdraad als luxe magnetische versies. De prijzen voor de chains beginnen bij een 5 euro de stuk. De prijzen voor de Hockey's beginnen bij een 5,50 euro de stuk. 
 


Producten van Carp Tackle UK
 

Leads

Naast bobbins en toebehoren verkoopt Carp Tackle UK als laatste ook loden waarbij gekozen kan worden uit maarliefst 9 verschillende types! De loden zijn verkrijgbaar vanaf 28 gram tot een 113 gram en zijn daarmee meer geschikt voor de Engelse wateren dan voor het grote rivierwerk. De loden zijn verkrijgbaar in 5 coatings als Green, Brown, Silt, Gravel en Sand. Je kan tevens kiezen of je een gladde (Smooth) of ruwe coating (Textured) wilt. Qua wartels zijn er als laatste ook nog de nodige mogelijkheden. Zo kan er gekozen worden voor size 4 of 8 wartels, Big Eyed, Flexi Ring of Quick Change Swivels. De prijzen liggen op  3,30 euro per drie loodjes. Bij grotere afnames zakken de prijzen per stuk. Naast gewoon werplood verkopen ze ook nog hele aardige backleads die een euro de stuk kosten. 
 


Textured Leads van Carp Tackle UK


De eerste vermelding die ik maakte op Carpfeeling van Carp Tackle UK was september 2011 in het artikel ' 5x Exclusieve Hangers'. Toen was dit kleine bedrijf enkel nog verkrijgbaar via Ebay. Tegenwoordig is dit anders en heeft Rob Martin zelf een site gelanceerd om zijn producten te verkopen. Mocht je geintresseerd zijn geraakt in zijn producten dan raad ik je aan even naar zijn site te gaan:  www.carptackleuk.com
 


Carp Tackle UK 'Matrix' Bobbin met witte Line Clip


 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.