De producten van Waterhog

Steeds meer wordt de band geslagen tussen de hengelsportwereld en die van de jacht of outdoor. Nieuwe innovatieve merken als een Trakker Products, Bank Bug of Ridgemonkey spelen hier goed op in door speciale carpy branders, verlichting en andere gadgets te introduceren uit de outdoorwereld. Ook het in 2016 opgerichte Waterhog is zo’n merk wat de brug slaat tussen outdoor en de karpervisserij. De gemiddelde karpervisser brengt natuurlijk elk jaar wel wat nachtjes door aan de oevers en dan zijn die outdoor producten verdomde handig! Waterhog heeft momenteel een klein maar kwalitatief assortiment aan producten te koop. In deze editie van ‘De Producten van’ zullen we er een aantal met jullie doornemen!

Power Pack And in Car Charger

We nemen als karpervissers steeds meer electronica mee naar de waterkant en dat betekent ook dat wat extra energie nooit weg is. De afgelopen jaren is het aantal powerpacks op de markt drastisch toegenomen en bijvoorbeeld RidgeMonkey zette de benchmark met hun Vault Powerpack. Ook Waterhog heeft een hele aardige versie in het assortiment die luistert naar de naam Power Pack And in Car Charger. Een hele mond vol voor deze 14Ah 45.000mAh energiebron. De krachtbron van deze powerpack is een lithium polymeer accu waar je drie devices tegelijkertijd op kan aansluiten. De krachtige 45.000mAh accu maakt het mogelijk om maar liefs 16 tot 18 keer je telefoon op te laden wat toch indrukwekkend is! Hij weegt slechts 960 gram, heeft een scala aan aansluitingen en wordt ook nog eens geleverd met een neopreen beschermhoes en oplader. Voor een kleine 152,00 euro is hij van jou!

De waterbestendige Power Pack And in Car Charger

IR Explorer headlight

Ik heb het wel eens eerder gezegd, in het donker zijn we allen blind. Een goede hoofdlamp voor de nachtelijke uurtjes is echt essentieel. De IR Explorer van Waterhog is een hoogwaardige hoofdlamp met een zogenaamde CREE XP-G Cool Led die drie standen wit licht en twee standen rood licht kent. Daarnaast heeft hij zelfs een motion sensor optie waardoor hij aangaat bij beweging. Deze hoofdlamp weegt met batterijen slechts 68 gram en de behuizing is IPX6 waterproof. De prijs voor dit lampje bedraagt net geen 45,00 euro.

Licht in het duister met de IR Explorer headlight

V3 Companion bluetooth speaker & radio

Het wachten op die verlossende aanbeet kan soms lang duren. Daarom dat veel karpervissers de tijd doden met een magazine of boek. Een beetje muziek erbij is soms geen overbodige luxe naast dat een radio super fijn is om bijvoorbeeld die voetbalwedstrijd niet te missen! De V3 Companion is een IP6X waterdichte bluetooth speaker met ingebouwde radio. Deze compacte carpy groene speaker kan tegen een stootje, kan tevens gebruikt worden als handsfree belspeaker, is makkelijk te bedienen en heeft een AUX-ingang om je telefoon aan te sluiten. De kosten bedragen net geen 40,00 euro.

Radio en bluetooth speaker in 1 met de V3 Companion

Biomass Stove

Anno 2018 zien we steeds effectievere branders op de markt komen zoals bijvoorbeeld de Quad Connect Square Stove van RidgeMonkey. Toch is er niets mooier dan je warme drank of eten op te warmen boven een echt kampvuur. De Biomass Stove van Waterhog is een speciale brander die aan deze wens kan voldoen. Deze allesbrander bevat aan de onderkant een ingebouwde ventilator die voor een flinke dosis zuurstof en daarmee warmte zorgt. Deze ventilator heeft natuurlijk wat energie nodig en die geef je door hem bijvoorbeeld op een powerpack aan te sluiten. Als brandbaar materiaal kan je takjes, houtsnippers, dennenappels of speciale Biomass pellets gebruiken. Bijgeleverd bij deze Biomass Stove is een gave camo pouch om hem in op te bergen. Optioneel is een snelheidsregelaar verkrijgbaar voor de ventilator. 

De inventieve Biomass Stove van Waterhog

Illuminator Light

Het laatste product dat ik wil bespreken is de bivvylight van Waterhog luisterend naar de naam Illuminator Light. Deze oplaadbare lamp heeft voor 5200mAh aan power aan boord waarmee je niet alleen licht in het duister brengt maar ook je telefoon tot drie maal toe kan opladen! Qua lichtstanden kan je kiezen uit wit of rood licht, welke dimbaar zijn in diverse lichtsterktes. Deze waterdichte bivvylight wordt geleverd met een speciale bracklet om hem bijvoorbeeld aan een bivvypole of bankstick te monteren. Deze Illuminator Light is wellicht wel de meest verfijnde bivvylight op de markt!

Misschien wel de beste bivvylight van dit moment; de Illuminator Light

Kortom

Het Engelse Waterhog is een jonge speler op de markt. Desondanks zijn de producten die ze tot nu toe hebben uitgebracht allen doordacht te noemen. De producten ademen kwaliteit en doen wat ze moeten doen. In Nederland worden de producten van Waterhog verdeeld door M2 Bait & Tackle. Voor interesse in deze producten dan ook zeker even hun website bezoeken!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.