Hi-Visuals

Elke karpervisser onder ons heeft het wel eens, dat het even niet meer zo lekker loopt dan normaal. Zoals iedereen begin je dan wel eens te twijfelen. Is het de rig? Misschien de stek? Of het aas? Op dit laatste weet ik wel iets dat ik hier kwijt kan. Zelf heb ik dit ook meegemaakt. Plots ving ik bijna geen vis meer op het water waar het altijd zo lekker liep met mijn vertrouwde aas.

ZO bracht AVK de Hi-Visual tijgernoten op de markt en ik vroeg of ik van elke kleur een potje mocht proberen. Ik ging er meteen mee aan de slag. Het zijn fel gekleurde tijgernootjes met een heel attractieve geur die tot diep in de noot is opgenomen.

 

Deze visueel zeer opvallende nootjes bestaan uit 4 smaken/kleuren. Zo is er de tutti frutti (oranje), de peanut (wit),  de pineapple (geel) en de exotic (rood).

Ik heb ze getest op enkele manieren. Als snowman met nog een tijgernoot pop-upje, als single hookbait en in combinatie met een boilie. De beste resultaten boekte ik met de  Snowman en in combinatie met een boilie. In de praktijk was dit zeker goed te ervaren. Na enkele tests op de kleine ondiepe vijver in de tuin met enkele karpers en koi’s werd het al snel duidelijk dat de gekleurde haakaasjes als eerst werden opgenomen.
 


“It’s Parti Time…”


Ook de eerste keer dat ik deze fel gekleurde nootjes gebruikte was dit toch een van mijn super sessies. Ik wist 3 vissen te vangen op een tijdspanne van 24 uur. Dit waren vissen van 10, 24.5 en 19.5kg. Niet slecht voor een nieuw type aas.
 


De 24.5 kg schub


Het was dus wel duidelijk geworden dat dit haakaasjes echt dressuurdoorbrekend kan werken. Eén ding staat vast: de High Visuals gaan altijd mee!

 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.