Oprichter stichting Vimebe overleden

Gisterochtend is ons toegekomen dat Erik Romp, oprichter en directeur van Stichting Vimebe, op 54 jarige leeftijd is overleden.

Stichting Vimebe zet zich in voor mensen met een beperking en/of chronische aandoening, met als doel deze mensen te stimuleren om actief mee te doen in de maatschappij en hiermee positief bewust worden van het gevoel van welzijn en zelfvertrouwen. Dit doet de stichting door deze mensen mee te nemen naar de waterkant en ze een onvergetelijke hengelsportervaring te bezorgen. Erik en zijn vrouw Anita hebben de stichting met eigen handen opgezet en uitgebreid tot een respectabele stichting die zich landelijk inzet. Stichting Vimebe was, zoals ze het omschreven, hun kindje. Het directeurschap droeg Erik voor zijn overlijden over aan zijn zoon Eddie om het voortbestaan van deze belangrijke stichting te garanderen.

Erik Romp en zijn Anita

Ondanks dat Erik 20 jaar geleden huidkanker overwon, ontdekten de doktoren naar aanleiding van twee beroertes dat de nare ziekte weer terug was en ditmaal ongeneeslijk. In de Scherpenzeelse krant van juni dit jaar vertelde Erik dat hij een mooi leven heeft gehad en het vooral heel verdrietig vindt voor zijn naasten. Zoals hij het zelf verwoordde leefde hij bij de dag en had hij in zekere zin vrede met zijn lot. 

Erik wist zijn mannetje te staan aan de waterkant 

CarpFeeling wil haar condoleances geven aan alle nabestaanden van Erik. Met zijn overlijden is een goed mens heengegaan met het hart op de juiste plaats. Tevens willen we Eddie sterkte en succes wensen om het belangrijke werk van stichting Vimebe voort te zetten.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.