Special aminol hook-sticks

Strategy Baits is na een lange periode van testen met een nieuwe boilie range op de markt gekomen. Een boilie lijn bestaande uit twee smaken op basis van het bekende Aminol. Aminol is en blijft visvanger numero uno. Een dikke stroop vol aminozuren met een hoge attractie. In dit artikel een zeer interessant product uit de nieuwe aminol range genaamd de Special Aminol Hook-Sticks.De hook bait sticks van Strategy baits
 

De nieuwe range van Strategy wordt geleverd is twee smaken namelijk de Fruitmix en de Sea Fish. Wat mij meteen opviel aan deze nieuwe lijn was het potje met Hook Bait Sticks. Een potje met 10 'worsten' die rechtstreeks uit de boiliespuit lijken te komen. In mijn ogen een heel erg interessant product.Ondanks dat het concept er vrij simpel uit ziet, is er toch over nagedacht. Met een simpele schaar kun je zelf bepalen (aan de waterkant) welke vorm je haakaas krijgt. Denk bijvoorbeeld aan een handgeknipte dumbel, attractief vierkantje of gewoon een lange sliert. Het haakaas is aan te passen aan alle situaties.

 


Eindeloos variëren
 

Meteen vroeg ik mij af of de hookbait sticks hard genoeg zijn om een flinke worp te overleven. Omdat ze niet aan alle kanten een dichtgekookte mantel hebben (je knipt ze namelijk op maat) moet het ook niet zo zijn dat je haakaas binnen enkele uren losweekt van je hair. 


Wanneer je een boilienaald door de sticks prikt merk je al meteen dat de sticks hard genoeg zijn en je je geen zorgen hoeft te maken dat je het aas verliest. Hard genoeg?
 

Aasworsten zoals deze Hook-Sticks zijn een prima alternatief om dressuur op jouw water te doorbreken. In het verleden kwam het merk China Old Ghost Baits ( die er een Efftex award mee in de wacht sleepte) er al mee. Ook Carpballs en RRT Baits verkopen zogenaamde pop-up worsten. Het idee is simpel maar enorm doeltreffend. Een super goede set van Strategy Baits. 


Voor de thuisdraaiers onder ons is dit natuurlijk heel gemakkelijk te realiseren. Vis jij liever met ready baits, dan kan het geen kwaad een potje in je tas te bewaren ...


Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.